30.07.2009 v 16:14
Když se pravidla tak určí proč ne, ale na druhou stranu takový magor zabiják by měl nést nějaké následky, jako zákaz vstupu do měst, neměl by mít žádná práva, když ho stráž chytí tak ho oběsí a jeho majetek propadne městu, neměl by mít možnost si pronajímat bydlení od města....to už se musí vyřešit ve hře a je volba jen na hráči jestli hrát magora, který se musí skrývat v lese, nebo se přidat k podobné komunitě. Příklad jsou drowi který to mají přimo v povaze nenávidět vše mimo sebe, když jdou na povrch musí se vyhýbat strážím, nesmí do měst... Zase ale souhlasim s Whitim, že není úplně jednoduchý si označit hráče, nevim o jiném způsobu než když mi chvilku počká, já si na něj kliknu a přejmenuji si ho. Nějaká možnost si jednoduše a hlavně rychle přejmenovat hráče. Já se držel pravidla, které je trochu ve sporu s PVP, ale bylo to zavedené asi kvůli nedostatkům hry. Možná by pomohla nějaká tabulka [who, kde by se mi ukázal neznámí hráč, kterého zrovna potkám a zůstal v té tabulce, dokud si ho nepojmenuju i když hráč už dávno odešel, jako nepříjemná elfka ze stok... Jsem pro hrát magora, ale nést následky.
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
Draken- ork čáryfuk