Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Oceňuji diskuzi.
Myrsho, umírněnějším hráčům tím komplikuješ život tím, že vše v takovém případě musí řešit na 2x: RP komunikace, třeba ta hádka a OOC domluvy "teď mě můžeš killnout". PKčkům ubíráš povinnost jednoduchého varování. Jednoduchou matematikou dospívám k závěru, že PK by mělo být asi míň a tudíž nejschůdnější cesta je ta Whiteyho. V praxi je ta realizace OOC domluvy dost nepříjemná a mnohdy kýčovitá - jak můžu vědět, že ten proti mně je takový pruďas/v blbé náladě, že mi chce dát do zubů? Navíc to prostě sekne přirozenou RP komunikaci, zastaví ji to, domluví se OOC a následuje něco na styl "ehm, kde jsme to byli?". Je to hrozně nepřirozené. A opravdu málokterý vrah útočí bez varování! I kdyby to mělo být "ty všivej elfskem bastarde!" + *nájezd*. Je to o přirozenosti hry.
"Manawydan chce poskytnout herní prostředí především pro všechny typy hráčů" - někde to hranice má. Hráče-prudiče nebo hráče-bugery předpokládám podporovat nebudete. Prostě tvrdím, že pojezdy bez varování, smyslu atp. by měly taky být za touto hranicí.
Eressëa - což znamená Osamělá.
Tavaro Olvarion - Syn rostlin.
Kamilka Flíčková - nadšenec z povolání.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Floundy - 30.07.2009 v 16:15
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02

Skok na fórum: