Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Navic nas nekteri napadli jako prvni s jiz vyvolanymi summony (nemrtvi), takze byla otazka jestli je to z jejich strany poruseni pvp pravidel, nebo se ridit pravidly pro boj pobliz mesta...a v tom pripade by kazdy automaticky souhlasil s lootem. Nakonec jsme lootle penize hodili na zem. Nevim jestli si teda nekdo neco neodnesl jako soukromnik. Ze strany lidi a elfu pak k lootu taky nedoslo.

K pvp doslo pri pvp najezdu kdy jsme potkali Mira, nasim cilem ho bylo ho jen zastavit a hodit rec, chytali jsme ho do lasa az se to povedlo, z nepochopitelneho duvodu neutikal smerem do bezpeci. Chytl jsem jej, mluvili jsme a on se zacal boostit, castit summony, a chystat se k pvp, a to i pres varovani, tak byl nakonec zabit. Okounel jeden mag, nebyl pvp, proto jsme neutocili, akorat kdyz odjizdel strelil jsem po nem (jen na pamatku, bez umyslu ho zabit). Pak jsme polozili past do pruchodu, prosli valem, dobehla smecka carodeju se summonama, Adria se zaplym pvp se omracila na pasti umistene za nami a jako pvp byla dorazena, mezitim se na nas vrhli ostatni, v tom okamziku naproti me pristala zed od rilwen a ihned pote byla zabita.

To ze Rilwen carovala mi potvrdil gm Lilian.
Jo jeste Mirovi byly lootnuty nejake drobnosti, jako jso ureagence, protoze nejdriv byl omracen, a vzali jsme mu je aby po nas nemohl kouzlit tezsi kouzla. Presto v tom baglu neco vystrachal a caroval...:/
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Elerra - 10.08.2009 v 20:46
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02

Skok na fórum: