11.08.2009 v 14:19
takze ja to videl tak jak to citoval hafik. ani jednu postavu sem nemel pojmenovanou tedy sem vubec netusil kdo je kdo.situace tu byla popsana do detailu. utocil sem do toho kdo sel do me nebo mel flag. kdyz sem videl ze pres varovani nekdo zacal neco kouzlit tak sem do nej proste sel. nejsem kouzelnik a vim prd co jaky formule znamenaj jestli jde o nejaky neskodny kouzlo nebo utocny (a navic pokud kouzlila rilwen zed tak to dokaze v boji udelat peknou paseku). proste sem videl ze magove neco sesilaj tak sem to bral jako utok. pak kdyz na vas najedou 4 magove tak opravdu neni cas koukat kdo co kouzli. proto beru zaclaneni non pvp postavy v boji jako cistou provokaci s umyslem ze az ji nekdo z nas sunda tak si rychle pude postewzovat na forum. uz vidim jak k nejaky bitve prijde sedlak a pak se bude divit ze taky dostal palcatem po hlave kdyz se na to prisel jenom podivat. posouzeni neni na mne ale na gm pisu jenom jak vidim to ze sme rilwen sundali. a pokud dostaneme trest tak snad bude monty konecne stastnej a da chvili pokoj
Dherin