jen doplnění hafikových informací...na ICQ jsem to nikomu nepsal....dokonce esli ste si všimli poté co sem kolem vás přejel sem se o tom ani nezmínil na chatu...v ramci RP sem zajel na konikovi do mesta a tam sem to rekl kazdemu co sem potkal ze ste vytahli nosy z diry a pak sem jel na sever protoze vy ste tim smerem mirili...tam sem potkal nejen vas ale i dalsich par kamosu ktere sem hned informoval ze ste asi 30 poli od nich..
a jeste podotykam ze s nami (se mnou a s Karlosem) se taky nikdo nechtel bavit o souvislostech kdyz sme pojeli Haerina a to sme k tomu meli dost dobrej RP duvod
jaksi: ja kouzlim septem takze jsi ani nevidel ze neco kouzlim...a stejne se mi to kouzlo nijak moc nepovedlo bo do me litali sipy jak do jehelnicku
a jeste podotykam ze s nami (se mnou a s Karlosem) se taky nikdo nechtel bavit o souvislostech kdyz sme pojeli Haerina a to sme k tomu meli dost dobrej RP duvod
jaksi: ja kouzlim septem takze jsi ani nevidel ze neco kouzlim...a stejne se mi to kouzlo nijak moc nepovedlo bo do me litali sipy jak do jehelnicku