13.08.2009 v 20:19
Pánové a dámy... nevím jak VY, ale JÁ mám po dvou dnech plných plků a arogance chuť to tu ZAVŘÍT.
(a nemyslím tím tento topik)
Ve chvíli kdy jste nahoře, tak se vezete a ani neceknete.
Nedej bože ale aby vám někdo šlápnul na kuří oko.
To tu pak lítá padni komu padni, stížnosti a špína jak v parlamentu, o urážkách a aroganci vůči RT nemluvě.
Je tu tedy čas na nová pravidla, do odvolání platí:
1, RT bude na urážku členů odpovídat smazáním accountu. Opakovaná urážka povede k zablokování IP.
Dobře si rozmyslete co píšete, i kdyby to bylo jen ze srandy.
2, Jakékoliv nepovolené PvP povede automaticky k týdennímu banu útočníka. Pomůže mu pouze osobní přímluva napadeného.
Prokázané úmyslné provokování hráče aby se provinil tomuto bodu povede k smazání accountu provokujícího.
Dávejte si pozor koho cílíte - rozhodovat budu podle logu, nebudu řešit omyly typu "já cílil na tu potvoru vedle".
(a nemyslím tím tento topik)
Ve chvíli kdy jste nahoře, tak se vezete a ani neceknete.
Nedej bože ale aby vám někdo šlápnul na kuří oko.
To tu pak lítá padni komu padni, stížnosti a špína jak v parlamentu, o urážkách a aroganci vůči RT nemluvě.
Je tu tedy čas na nová pravidla, do odvolání platí:
1, RT bude na urážku členů odpovídat smazáním accountu. Opakovaná urážka povede k zablokování IP.
Dobře si rozmyslete co píšete, i kdyby to bylo jen ze srandy.
2, Jakékoliv nepovolené PvP povede automaticky k týdennímu banu útočníka. Pomůže mu pouze osobní přímluva napadeného.
Prokázané úmyslné provokování hráče aby se provinil tomuto bodu povede k smazání accountu provokujícího.
Dávejte si pozor koho cílíte - rozhodovat budu podle logu, nebudu řešit omyly typu "já cílil na tu potvoru vedle".
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.