Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
ten trest nevadi, jen nevim proc jsem dostal ban ve hre a ne na foru. ve hre jsem se nicim neprovinil. nebo je to jinak a mylim se? navic ten ban mi byl udelen az pote co radstar dostal ode mne zaminku, kdyz jsem reagoval na jeho vyhruzku s dobrou naladou(coz je fakt trapna i hloupa vyhruzka).
opravdu musim kroutit hlavou
kdyz se nastve hrac(treba jako ja urazkou) tak se nic nedeje(maximalne slovni reakce), ale kdyz se nedejboze nastve GM, tak litaj bany. tak nevim kdo je horsi.

myslim si, ze jste moc prisni(ne tresty) na hrace a samotne jeho hrani(mate velke naroky na tak maly server).
jestli clovek si jde relaxovat ci pobavit hrou, tak chce i nejakou volnost a ne byt stale svazovan a nekdy i nucen(treba nekomu to tak muze i prijit).
AFK funkci jsem tu probiral v nejakem topicu. ptal jsem se k cemu musime zapinat afk, kdyz se automaticky zapina po 5 minutach hracovou necinosti(coz je mimochodem super vec). jako odpoved mi GM(uz nevim kdo) napsalo, ze i za tech 5 minut jdou s dobrou znamkou nasbirat expy, da se rict nepravem(protoze postava nehraje), nic dalsiho neuvedl. no to uz je k zamysleni, kvuli 5 minutam nutit cely server zapinat si AFK.
ano ted je mi vysvetleno diky Erinovi, ze je to i kvuli jinym vecem nez ty expy, ale na ty jine veci prave bohate staci to automaticke AFK a to ze nechavam tech 5 minut mou postavu na pospas svetu je to jen ma volba ci chyba.
je to jen muj nazor, nechci tim nic ochcat ci ziskat a ani uskodit(parazit)
jediny muj prohresek nebo chyba(jak kdo chce) bylo, ze jsem mel na radstarovu urazku reagovat SZ a ne to psat na forum. opravdu jsem mym oponovanim radstara nechtel vest diskuzi a zatahovat vas ostatni.
proto se zde OMLOUVAM VAM VSEM(krome radstara), ze jsem mu nevynadal soukromou zpravou. prominte mi to

muj pocit na foru, vubec ne ve hre, ten je pouze kladny:
ono kdyz clovek na forum vice cte nez pise a pak takhle parkrat "spatne(jinak opravnene)" reaguje, musi kazdy pro ostatni vypadat jako sprostak a vul. ono by se spise melo zamerit na puvod akce. a to, ze kazda akce vyvola reakci, je snad i zakon, zde jsou bohuzel ve vetsine pripadu posuzovany jen rekace, ac je rakci prirozenou.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Destephano - 09.09.2009 v 20:29
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02

Skok na fórum: