15.09.2009 v 21:03
(15.09.2009 v 20:08)Marina napsal(a): Pokud srovnavas MW s vetsinou mmorpg, tak to sme na tom dost spatne.Zjevne jo, kdyz hracum schvalujeme "zapnout paniku na mape".
(15.09.2009 v 20:08)Marina napsal(a): Proc by mel mit vyhodu nekdo, kdo ma cas jen hrat? Nemame se snazit tuhle barieru spis eliminovat, nez podporovat?Jednoduse proto, ze se hre vic venuje. Myslim ze nemame, nebo proc je tu tedy system online xp?
(15.09.2009 v 20:08)Marina napsal(a): Mluvis o faktech a zadna nemas. Dej mi dukaz toho, ze hrac tam byl po tom, co mu nekdo rekl, ze nekdo na Tzir utoci, at tam primo ted vlitne, ze ted sou u strazi nebo neco podobneho. Zadny tvuj "fakt" v te udalosti nevidim. Obvinujes tu nahodu a ja pouze utocim na tvuj nazor tim, ze to vlastne RP v podstate je, ale s tvym pohledem na vec vubec nesouhlasim."Koneckoncu, dlouhou dobu si nas oznacoval za nekoho kdo znezuiva neherni info.... Hold nas to nepodlozene osocovani prestalo bavit a jen plnime skutkovou podstatu tvych slov"
"Co se tyka informaci, vedel jsem jedine, ze nekdo jde dolu.. tak jsem logl..."
Toto mam podlozene od tri lidi, tak mi tu netvrd, ze nemam zadna fakta, kdyz to potvrdil i ten dotycny + 2 svedci.

(15.09.2009 v 20:08)Marina napsal(a): Pokud chces, aby to tu dopadlo tak, ze se s drowama domluvime, ze ve 3 rano pujdeme dobyt Ishar, tak je to je pak skvela hra a zabava.Pro me za me, nevidim duvod, proc bys nemohla. Budu rad, kdyz to predem nahlasis mne nebo Myrshovi. Predem dekuji.

(15.09.2009 v 20:08)Marina napsal(a): A kdyz dojdeme na konec, proc by nemeli mit drowove sanci na obranu, kdyz vy ochcavate stupidni NPC? Dam tam chodici straze, antimagicky pasti, magy a pak mozna muzete utocit bez aktivnich hracu. Tim utokem myslim utok na kytky...Jaky vy ochcavate? Pri zadne takove situaci jsem nebyl ani jako hrac, ani jako gm, takze tohle si vyprosuju. Ty pises "ze se s drowama domluvime", ale na me to nezkousej, ja se s nikym nedomlouvam, ani mi nemuzes klast neco takoveho za vinu. Btw. myslim, ze v soucasny situaci, kdy ty straze jsou jeste vic preboostly nez vsechny ostatni je uz celkem jedno, co provedes dalsiho.... vlastne jde o utok na Tzir, podobne, jako bysme se mi pokusili dostat k fontane (az na to, ze to je pro drowa skoro nemozna zalezitost, kdyz uz sme u toho).