Ve městě se objevili vývěsky s tímto oznámením:
Pokud chce někdo vstoupit do svatyně moradina za učelem těžby, pak se tak muže stát, nicméně se dotyčný musí domluvit s jedním ze tří ystrážců vstupu do svatyně. Jsou jimi tři trpaslíci.
Prvním strážcem je Kněží moradina Gerg.
Druhým strážcem je nynější exilarcha Darvas
Třetím strážcem je Gazzur Istar rin Oriel ( kovář Istar)
Pokud jste dobře smíšlející a zavážete se že nebudete dělat v dole a Moradinově svatyni hlouposti a odnesete si pouze to co dsami vytěžíte pak je možno do ní vstoupit za asistence jednoho ze tří výše zmíněných strážců.
Po dohodě je dokonce možné vstup nechat nestřežený a volně průchodný. To ale jen v případě velké důvěry , kterou trpasíci zase tak moc nerozdávají a budete si ji muset zasloužit.
podepsán třetí strážce Gazzur Isatr rin Oriel
(Psal jsem to rozespalej a když jsem to po sobě přečetl, tak sem se zhrozil kolik jsem tam nasekal překlepů a hrubek. Tímto se za ně omlouvám a v citaci jsou už doufám všechny, nebo alespoň většina opraveny)
Pokud chce někdo vstoupit do svatyně moradina za učelem těžby, pak se tak muže stát, nicméně se dotyčný musí domluvit s jedním ze tří ystrážců vstupu do svatyně. Jsou jimi tři trpaslíci.
Prvním strážcem je Kněží moradina Gerg.
Třetím strážcem je Gazzur Istar rin Oriel ( kovář Istar)
Pokud jste dobře smíšlející a zavážete se že nebudete dělat v dole a Moradinově svatyni hlouposti a odnesete si pouze to co dsami vytěžíte pak je možno do ní vstoupit za asistence jednoho ze tří výše zmíněných strážců.
Po dohodě je dokonce možné vstup nechat nestřežený a volně průchodný. To ale jen v případě velké důvěry , kterou trpasíci zase tak moc nerozdávají a budete si ji muset zasloužit.
(07.10.2008 v 12:03)Harogath napsal(a): Ve městě se objevili vývěsky s tímto oznámením:
Pokud chce někdo vstoupit do svatyně Moradina za účelem těžby, pak se tak může stát, nicméně se dotyčný musí domluvit s jedním ze tří strážců vstupu do svatyně. Jsou jimi tři trpaslíci.
Prvním strážcem je Kněží Moradina Gerg.
Třetím strážcem je Gázzur Istar rin Oriel ( kovář Istar)
Pokud jste dobře smýšlející a zavážete se, že nebudete dělat v dole a Moradinově svatyni hlouposti a odnesete si pouze to co sami vytěžíte pak je možno do ní vstoupit za asistence jednoho ze tří výše zmíněných strážců.
Po dohodě je dokonce možné vstup nechat nestřežený a volně průchodný. To ale jen v případě velké důvěry, kterou trpasíci zase tak moc nerozdávají a budete si ji muset zasloužit.
(Psal jsem to rozespalej a když jsem to po sobě přečetl, tak sem se zhrozil kolik jsem tam nasekal překlepů a hrubek. Tímto se za ně omlouvám a v citaci jsou už doufám všechny, nebo alespoň většina opraveny)