Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zvěsti z okolí Eldamaru (drby:))
Starý bojovník přikulhal do elfské hospody, zničeně usedl na židli a zachmuřeně se podíval na hospodského. Otřel si čelo a všem přítomným přitom ukázal velkou ránu na levém boku. "Hospodo, jednu rundu sem!" Vytáhl z kapsy pár stříbrňáků a hodil je po hospodském. Rozhlédl se po lokálu, ale jeho výraz směřoval za všechny přítomné, kteří na něj s udivením koukali.
"No co je?" otočil se na mladého elfa vedle sebe. "Blbej den tohleto. Do pytle. A tak pěkně to vypadalo!"
Mladej zavřel pusu a přestal zírat tím vyděšeně a překvapeně vypadajícím výrazem. "Co se vám stalo?"
"Ále, šel jsem se podívat do bažin, zda nenajdu pár zlatejch od takovejhle nedošlejch bláznivejch bojovníků jako jsi ty, co tam nechávají i zbroje ve spěchu, když zdrhají, a našel jsem tam..." Sklonil se k mládenci a pošeptal mu něco do ucha. "A tak jsem ji utrhl a šel s ní ven... No to víš, radost jsem měl obrovskou. Vypadalo to, že si dneska vydělám, ale zas nic. To bys neuhodl! Vyběhli na mě banditi! Tamti, ti divní, co tam sídlej kousek od entů, v tý chatrči… no a okradli mě!" Praštil pěstí do stolu až se džbány zatřásly. "Se na mě podívej,“ rozhodil rukama. „Pěsti lítaly, meče a nože prolétaly kolem mě a šípy, těch bylo jako kapek za deště." Ušklíbl se. "No co ti budu povídat... dostali mě, nakonec jsem zachraňoval holej krk. Přišel jsem o ni, hlava a tělo mě bolí a můj úlovek si užívají oni. Kapsy skoro prázdné, tak aspoň na to pivo jdu..."

(Dvě možnosti na nalezení květin. Květinu zvednete dvouklikem na ni. Celkem 5 možností zatím Smile )
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Zvěsti z okolí Eldamaru (drby:)) - od Erin - 01.08.2008 v 15:25
RE: Zvěsti z okolí Eldamaru (drby:)) - od Erin - 03.08.2008 v 21:21
RE: Zvěsti z okolí Eldamaru (drby:)) - od HaFiK - 26.09.2008 v 08:55
RE: Zvěsti z okolí Eldamaru (drby:)) - od HaFiK - 27.09.2008 v 22:46

Skok na fórum: