30.11.2009 v 18:20
(30.11.2009 v 17:45)Elerra napsal(a): Lepsi vyteznost dreva a podobny blbosti sice sem tam nekomu prospeji pri shaneni penez, ale tech par supu nemuze nikdy vyvazit bonus perky u cloveka, z toho hlediska to beru taky.Bonus perky u cloveka (pokud je mysleno tech x bodu navic za kazdou ctvrtou uroven) by mely byt vyvazeny v soucasnosti (mmj. vsestranost na ukor toho, ze vzdy bude nejaka rasa v danem povolani mit lepsi staty). Teda myslim, ze pokud to neni vyvazene ted, tak se mely udelat nejake zmeny, protoze ty bonus perk body tu fungujou buhvijak dlouho. Tuhle zmenu vnimam jako novinku, pridavek do soucasneho systemu ras a perku, ktery by bud mel byt momentalne vyvazeny nebo mel byt zmenen. Takze pro nejake vyvazovani rasovych perku by se melo brat v uvahu pouze rasove perky rasy x vs rasove perky rasy y. Nikoliv rasove perky elfa vs fakt, ze clovek ma o x perk bodu vic.
Jinak s tou vyteznosti dreva souhlas.. prijde mi to taky nanic.
Naproti tomu pokud vyssi hiding pro elfa, tak prave jen v lese, ale o to znatelnejsi, proste proto ze je na pohyb v lese zvykly. Ne uz tak na pohyb ve velkych mestech, tam by se naopak mel citit vcelku nesvuj a nepatricne a ne aby tam jeste mel bonusy na plizeni (to uz mi vic sedi k hobit-zlodej). Neco jineho je nelamat vetvicky pri kazdem slapnuti a neco jineho je pohybovat se v davu, v temnych ulickach, v mistnostech.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony