Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak se vypořádat s odpadlíkem?
Omlouvám se, že vstupuji do této debaty, takový UO cucák, který tohle hraje jen pár týdnů a učí se co je RP.

Pokud mají orkové nějeké výhrady, že se objevil neortodoxní ork, tak by to měli RP zjistit proč tomu tak je, a případně ho vyloučit z komunity, nebo ho pořevychovat. Pokud si myslejí, že je okráda ať to provedou RP šetření a následne zase zdůrazňuji to "RP", potrestání.

Pochybuji, že by orkové nevěděli jak udělat nějaky slušný RP příběh, kterým to vše nějak vyřeší.

Ale můj názor je, že není zájem o to tak řešit. Dle z výše přečteného mi vychází, že jde jen snahu jedného hrače, ani né postavy, prostě zlikvidovat postavu, která se dotkla jeho ega.
Pokud jsem to celé špatně pochopil, tak se omlouvám.

Akceptuji, že orkové jsou jiná mentalita, než ostatní bytosti a z pohledu RP příběhu MW jsou tady velice neradi, nuceně.
A že jsou snima problémy, považuji za normální RP hraní role orků. Pokuď by snima nebyli problémy tak by to nebyli orkové.

Takže apeluji na zdravý rozum a fantazii fantazy světa, vyřešit to v tom duchu. Ať se to nezvrhne na "hon na čarodejnice".
A prosím GM, aby zvážili svůj pohled na celou záležitost, taky tak tomu přistoupili s nadhledem.
Ragiowan, člověk - Mág, knihovník, badatel
Čím je člověk rozumnější a lepší, tím více dobra v lidech pozoruje.
Jabber & ICQ přes SZ (WinXP/32, CPU Intel Pentium 3 - 1GHz (Coppermine)-(jednojádro), 80GB HDD, GeForce 5200-128MB/400MHz, RAM SDRAM 512MB)
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Jak se vypořádat s odpadlíkem? - od Nevrin - 29.12.2009 v 16:03
RE: Jak se vypořádat s odpadlíkem? - od Fňufík - 29.12.2009 v 17:20
RE: Jak se vypořádat s odpadlíkem? - od Ragiowan - 30.12.2009 v 00:22
RE: Jak se vypořádat s odpadlíkem? - od Mir - 02.01.2010 v 00:59

Skok na fórum: