12.03.2010 v 23:56
Kronika cechu Semper Fidelis
strana =2=
strana =2=
Léto 12.Novu, 286. roku
Semper Fidelis si jak se zda získává své příznivce, ale i nové členy. 10.Lun, 286. roku se k našim řadám přidala elfka Emsila, která se velice usilovně snaží dostat domů. Ale ten den nebyla jediná. Toho dne naše řady rozšířil muž jménem Sotchi. Je tak trochu jiný a podle Richarda ho před pár lety vyvrhlo samo moře. Aj bych se jej na to zeptala, ale nevím zda je naše přátelství natolik daleko, aby se semnou bavil o takové věci...
... zmínila jsem se o Richardovy. Je to Sotchiho kamarád a přidal se k nám jen pár dni po něm a zdá se, že docela vyniká v používání magických schopností. Vlastně mi zachránil život, když jsme se jako cech vydali k Cyprone zjistit škody na mostě. Jen probojovat se k mostu nám trvalo pár hodin. Během těch bojů jsme museli párkrát ustupovat a já si nedala pozor. Zasekla jsem se v divošské pasti. Myslela jsem, že je to můj konec. Když jsem zvedla hlavu od pasti, letělo na mě pár desítek šípů. Zavřela jsem oči a očekávala bolest. Ale žádná nepřicházela a najednou jsem ucítila jak mě něco tahá za ruku. Otevřela jsem oči a Sotchi se mne snažil dostat zpět do bezpečí. Když jsem se ohlédla stala mezi námi a divochy vysoká masivní zeď z ledu. A Valerie s Alistairem odráželi útoky Divochů, kteří na nás utočili z boku.
Boj nebyl lehký, ale nakonec jsme se dostali až k mostu. Čas nebyl s námi a já s Valerii jsme se dali hned do zjišťování škod a počítání materiálu na stavbu chybějící části mostu. Došli jsme k závěru, že není třeba jen vystavět část mostu znova, ale i opravit naši část. Zabere to spousty času i zkušeným řemeslníkům jako jsem já a Valerie...
Zápis provedla Eržika
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka