(23.05.2010 v 00:00)RadstaR napsal(a): Zapni si v MW klientu zobrazovani FPS a probehni se po Isharu a pak mimo nej a napis me, jaky hodnoty si tam mel.MW Klient: ve meste za behu minima celkem stabilnich 5-8 fps, nekde jinde ve meste i okolo 15 fps, mimo mesto naprosto nestabilnich 5-60 (to mi pripada asi nejhorsi.. ja 60 fps v Ultime ani nepotrebuju, to se mi hodi leda ve strileckach ).
Origo: ve meste za behu minima velmi stabilnich 8 fps a vice, nekde pres 15 fps, mimo mesto stabilnich 20, z kterych se to temer nehne (nikde, ani tam co mi MW klient hazel 5 fps).
Zatez: pred testy sem vypnul co se dalo. Jediny rozdil je, ze spolu s origo clientem sem mel spustene jeste navic FRAPS se zapnutym trvalym pocitadlem fps, origo client mi tez kvuli fps jel ve full screen modu (jinak to nemeri), MW klient mi jel v okne roztahnutem na celou obrazovku.
Ingame: bez kone, behani po vlastnich nohach, stejna trasa testovana na obou klientech.
(23.05.2010 v 00:00)RadstaR napsal(a): nicmene podle parametru je tvuj pocitac jeste tak o pulku rychlejsi nez na cem sem to zkousel ja a ver, ze tvoje PC je v dnesni dobe tezce zastaralej takyJa vim, ze je zastaralej, proto sem psal jen to, ze na ultimu mi to tak zastarale neprijde (jak sem psal, rozjedu hry, kde na minimalni naroky ani nemam a muzu si zapnout vetsinou grafiku na medium nastaveni.. a v techto hrach 5fps=nehratelne, tudiz v nich mam fps vic). Ostatne Ultima by o 4-jadru, 4 giga RAM a nejnovejsi HD grafice ani byt nemela (imho).
(23.05.2010 v 00:00)RadstaR napsal(a): Nerikam tedy, ze to u tebe jede upne plynule, ale tipnu si, ze v meste ti to pod 15 fps nepadne a mimo nej ti to jede uplne v pohode.Kupodivu na obou mistech ma MW klient u me minima okolo 5fps. Ve meste celkem stabilni (reknu rozsah cca: 5-17, ovsem spis v te dolni polovine hodnot), mimo mesto naprosto nestabilni (rozsah 5-60). Origo u me ma o mnoho stabilnejsi fps, jen podle fraps mi prijde, ze ma origo maximum neco okolo 20 fps, na kterych se mi celkem drzi (coz mi ve hre bohate staci) - rozsah cca 8-20, naprostou vetsinu casu v horni polovine hodnot.
Pro me zaver: origo u me stabilni, dostacujici fps, na jednom miste ve meste mi to spadlo asi na 8 (vcelku ojedinele, ale neprobihal sem cely mesto+vesnici). MW klient na nekterych mistech lepsi vysledky, ovsem celkove nestabilni. Mimo mesto mi to v klidu spadne na 5 jen proto, ze probiham okolo hostince nebo neceho. Krizove misto ve meste, kde MW klient spadne na cca 5 a origo na cca 8 je stejne.
PS: Ozkousel bych to jeste s konem, ale momentalne ho nevlastnim.. pokud to vubec hraje roli (asi by mohlo, ze?).
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony