Autor v rámci OOC napsal(a):Projekt Semper Fidelis #4; fáze oživení infrastrutury; první krok: zásobování; zprovoznění mlýna a výstavba pekárny
Dopis z 23. Toru, adresovaný staviteli Brennanovi, toho času najatého cechem Semper Fidelis, doručený jeho pomocníkem Diedrikem
Vážený mistře,
jsem rád, že stavby probíhají podle plánu. Po dokončení současných prací mám pro tebe a tvé pomocníky další činnost, a to sice zprovoznění mlýna u osady a předně pak výstavbu pekárny.
Jak jistě víš, otázka zásobování je kritická, proto je toto záležitost nejvyšší priority. Není žádným tajemstvím, že oblast mezi osadou a Cypronou je plná obilných polí, proto se mezi tím, co bude probíhat výstavba, hodláme zaměřit právě na ně. Některá pole potřebují jen trochu péče farmářů a několik lahviček zhouby škůdců, jiná ovšem bude třeba znovu osadit. Nicméně to samozřejmě není tvá starost, plánuji najmout několikero v této oblasti zkušených řemeslníků a osobně o celou věc postarat.
Ukázal jsem Diedrikovi, vše potřebné, tedy mlýn i budovu, ve které bude stát pekárna. Jde o dřevokamennou svatbu o dvou poschodích, předně bude třeba znovu postavit schodiště, opravit stěny a zasadit dveře. Ve mlýně půjde dle všeho jen o maličkosti.
Helm při vás,
Kristián Akkonský, První z Ochránců
Toho času pod záštitou Semper Fidelis
Autor v rámci OOC napsal(a):Relevantní informace:
1849 1672 - budoucí pekárna
1615 1689 - mlýn
1697 1654 - 2 pole k osazení
1639 1647 - 1 pole k oživení
1606 1636 - 2 pole k oživení
1608 1676 - 2 pole k oživení