16.08.2010 v 15:29
(16.08.2010 v 15:08)Rygos napsal(a): Stig:V pořádku, dané GM hráčovi zašle kalkulaci "na míru" a pak se dohodnou na případných změnách.
Ono když někdo bude chtít stavět, tak si stejně ty ceny úprav bude muset zjišťovat a podle toho pak kalkulovat, protože tak jak v reálu tak i ve hře to nebude - chci to a to postav mi to, ale spí, chtěl bych to a to, ale mám jen na tohle.
(16.08.2010 v 15:08)Rygos napsal(a): Navíc zveřejněním ceníku úprav se předejde různým spekulacím a obviňování, kdo měl co za jakou cenu a kde to byl dokonce support.K tomuhle mám zlepšovací návrh: nepodložené a neprokázané nařčení ze supportu = perzekuce. Myslím, že by to dávno bylo na místě.

(16.08.2010 v 15:08)Rygos napsal(a): Způsob, chci postavit barák - dám suroviny a peníze a on se najednou postaví mi moc RP nepřijde. Daleko lepší mi přijde si dohodnout schůzku s někým kdo mi to může postavit, domluvím se co je možný a zjistím si co by to koštovalo a pak si to nechám postavit (postupně, např. tří fáze). Pěkně si to odehrát, né si napsat page a PUF je to tam.Já to takhle na fáze dělám od samého začátku.. Takže souhlas. Ale myslím, že tu stejně nikdo nehází barákama ze dne na den jen tak.