Definitivní datum: 19. září (neděle), mezi 17-20 hodinami (přesná hodina bude stanovena po domluvě s účastníky). Na můj původní termín nebyla volná GMka, takle nám s tím může na 90% pomoci Stig, popř Marina s podobnou pravděpodobností. A půjde o klání - tjost - rytířský turnaj
Časově omezená nabídka do 2. 9. - přihlášení turnajníci mají možnost získat herolda (svým způsobem, detaily neprozradím), který je uvede do turnaje. Tím, že se o tento bonus přihlásíte ovšem také dáváte najevo, že se opravdu pokusíte dostavit.
Co je k tomu třeba? Jen poslat jméno své postavy (popř. jméno, pod kterým chcete vystupovat) mně jako soukromou zprávu, popřípadě přímo sem. Pokud má být řeč opravdu květnatá, může přidat volitelné detaily:
- účast a výhry v jiných turnajích
- účast v důležitých bitvách a válkách
- svůj cech a pozici v něm
- věci víry (oddaný služebník Moradinův..)
- loajalitu k městu
- etc. etc.
Časově omezená nabídka do 2. 9. - přihlášení turnajníci mají možnost získat herolda (svým způsobem, detaily neprozradím), který je uvede do turnaje. Tím, že se o tento bonus přihlásíte ovšem také dáváte najevo, že se opravdu pokusíte dostavit.
Co je k tomu třeba? Jen poslat jméno své postavy (popř. jméno, pod kterým chcete vystupovat) mně jako soukromou zprávu, popřípadě přímo sem. Pokud má být řeč opravdu květnatá, může přidat volitelné detaily:
- účast a výhry v jiných turnajích
- účast v důležitých bitvách a válkách
- svůj cech a pozici v něm
- věci víry (oddaný služebník Moradinův..)
- loajalitu k městu
- etc. etc.