13.09.2010 v 15:07
(12.09.2010 v 22:46)Eržika napsal(a):(12.09.2010 v 22:15)Rygos napsal(a): Welwet
Aby hráč vypsal odměnu na hlavu zločince jako reakci a snahu o to potrestat ho a naivně se pokusit mu to zatrhnout je podle mě nemožný, protože by ho to stálo stovky zlatých. Za 1 zlatek tu nikdo nehne ani prstem a aby to mělo požadovaný efekt, musel by dotyčný být zabíjen 4x za den po několik dnů-týdnů aby měl pocit že se mu to nevyplatilo.
Stale verim v dobre hrace na MW, kteri by to udelali i za male castky jen kvuli RP. Navic dokud Drathart neudelal tuhle blbost, tak se to cele resilo jen RP.
Viz. odpověď Karlose. A v neposlední řadě jsem viděl na chatu ty "drsný" hlášky o tom jak za podobnou almužnu po nich nikdo nemůže chtít aby někoho honili. Bojim se že v tomhle směru máš naivní předstvu o zdejší komunitě
(13.09.2010 v 08:36)Elerra napsal(a): hlavne odmena musi byt umerna riziku, tedy za hlavu brastva je pet zl smesnych, protoze jednoho sundas a pak te pojizdej na cikanskou ferovku klidne tyden takze odmena by musela byt aspon 50-100 zlatych aby se to v tomto smeru zaplatilo
A to je částka kterou si může jistě každý druhý dovolit a vynásob to aspoň 10x pokud by měl zloduch dostat za vyučenou, protože jinak to jsou vyhozený prachy. Proto se vždy musím usmát když tu pak někdo pronese, že nikdo z řemeslníků tuhle možnost nevyužívá a nikoho si nenajme na ochranu/odvetu
(13.09.2010 v 11:00)Cessnek napsal(a): Welwete
Tobě se osobně omlouvám jestli jsem se tě dotkl jako hráče, jestli ano tak ti dávám dobrou radu: Je to jen hra a ten kdo se ztotožnuje se svoji postavou, cpe do toho city a své ego měl by přestat okamžitě hrát a vyhledat psychologa, ale pevně věřím že nejsi případ tohoto hráče a proto snad jasně chápeš že to bylo mezi našimi postavami ne mezi námi jako hráči.
Ty jsi neuvěřitelnej, já nevím jestli to děláš schválně a rozdíl mezi pravdou a svou mystifikací už ani nevnímáš, protože pokud by jsis přečetl opravdu Welwetův příspěvek nikdy bys nemohl napsat podobně "hustou" odpověď
Mě už přijde, že je to snad jen póza, že překrucuješ to co kdo řekne, napíše nebo udělá, ty si z toho vyvodíš vždy "svojí pravdu"
- To že mě nevidíš neznamená že tu nejsem -