(19.12.2010 v 22:56)Eržika napsal(a): Myslim, ze nejlepsi to bude resit herne, ale chtel bych se zeptat, zda si zucastneni orkove a clenove bratrstva smazou v pripade chyceni a popravy postavy dobrovolne a budou tedy i nadale dodrzovat sve RP. Ci aby jsme nebyli tak nasilni hrali nadale sve RP, v pripade ze jim treba bude urezana ruka ci jina koncetina.ano to to by bylo relevantní kdyby jsme dostali možnost dát perma kill všem které jsme pokosili před pevností. Tu možnost jsme hobužel nedostali(a i kdyby jo tak ji nevyužijem). Na tento event jsme se připravovali dobré 3-4 dny a nestálo nás to málo prostředků investice ze strany bratrsva cca 30-40 zl v materiálu. Takže tahle hra byla pro nás celkem drahá záležitost(jako každá záporácka činnost). Spíš by mě zajímalo kolik do eventu zlatých a materiálu investovala proti strana krom času(já kopal jen tunel 6 hodin)
Otazka je smerovana hlavne na vedeni orku a Bratrstva tedy presneji na Dratharta a Nazgela. A taky na WDeho zda pujde pripadne smazani postavy pri poprave vynutit pres RT.
Pripadne ty dva zadam o navrhy jake pripadne potrestani by se jim zdalo adekvatni jelikoz vsichni vime, ze co pisu o par radku vis je tezky extrem...
Odpovedi klidne i pres PM
a přiznávám nejsem tak dobrej rp hráč abych si dal perma kill. Myslím si že bl je dost velké omezení.
Jinak extrém jste předvedli vy, hned dostanete město dáte bl orkům a mě což vůbec nechápu já si všechny totiž své zločiny odseděl takže jsem již trestně bezúhoná postava. Vy jste si vyhrotili situaci. Rp důvod je v topicu bratrstva proč jsme na vás útočili, z a orky nemůžu mluvit. Každopádně jsme rádi že jste pevnost nezískali a že jsme ve svém eventu uspěli.
Problém SF je ten že není zvyklé prohrávat protože okolnosti byli pro mě příznivé jednou dostanou přes prsty a stává se z toho drama. Bratrstvo je vláčeno jen kalužemi a hnojem a přesto všechno více méně(parkrát si zabrečíme) jedem dál. Teď máme bl v isharu a cyproně a není to snadné, být izolován témeř od dění se ve městě.
Jinak nemějte strach určitě dostanete brzy možnost sabotovat nějaký event z naší strany

A jestli chcete po někom permakill chci vás upozornit že minimálně 14 hráčů říká ne(bratrstvo a orky co tam snáma šli)