Event kamenná pevnost banditů
(19.12.2010 v 22:56)Eržika napsal(a): Myslim, ze nejlepsi to bude resit herne, ale chtel bych se zeptat, zda si zucastneni orkove a clenove bratrstva smazou v pripade chyceni a popravy postavy dobrovolne a budou tedy i nadale dodrzovat sve RP. Ci aby jsme nebyli tak nasilni hrali nadale sve RP, v pripade ze jim treba bude urezana ruka ci jina koncetina.

Otazka je smerovana hlavne na vedeni orku a Bratrstva tedy presneji na Dratharta a Nazgela. A taky na WDeho zda pujde pripadne smazani postavy pri poprave vynutit pres RT.

Pripadne ty dva zadam o navrhy jake pripadne potrestani by se jim zdalo adekvatni jelikoz vsichni vime, ze co pisu o par radku vis je tezky extrem...

Odpovedi klidne i pres PM
ano to to by bylo relevantní kdyby jsme dostali možnost dát perma kill všem které jsme pokosili před pevností. Tu možnost jsme hobužel nedostali(a i kdyby jo tak ji nevyužijem). Na tento event jsme se připravovali dobré 3-4 dny a nestálo nás to málo prostředků investice ze strany bratrsva cca 30-40 zl v materiálu. Takže tahle hra byla pro nás celkem drahá záležitost(jako každá záporácka činnost). Spíš by mě zajímalo kolik do eventu zlatých a materiálu investovala proti strana krom času(já kopal jen tunel 6 hodin)
a přiznávám nejsem tak dobrej rp hráč abych si dal perma kill. Myslím si že bl je dost velké omezení.

Jinak extrém jste předvedli vy, hned dostanete město dáte bl orkům a mě což vůbec nechápu já si všechny totiž své zločiny odseděl takže jsem již trestně bezúhoná postava. Vy jste si vyhrotili situaci. Rp důvod je v topicu bratrstva proč jsme na vás útočili, z a orky nemůžu mluvit. Každopádně jsme rádi že jste pevnost nezískali a že jsme ve svém eventu uspěli.
Problém SF je ten že není zvyklé prohrávat protože okolnosti byli pro mě příznivé jednou dostanou přes prsty a stává se z toho drama. Bratrstvo je vláčeno jen kalužemi a hnojem a přesto všechno více méně(parkrát si zabrečíme) jedem dál. Teď máme bl v isharu a cyproně a není to snadné, být izolován témeř od dění se ve městě.

Jinak nemějte strach určitě dostanete brzy možnost sabotovat nějaký event z naší strany Smile

A jestli chcete po někom permakill chci vás upozornit že minimálně 14 hráčů říká ne(bratrstvo a orky co tam snáma šli)
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Event kamenná pevnost banditů - od Eržika - 19.12.2010 v 22:56
RE: [split] Event kamenná pevnost banditů - od Cessnek - 20.12.2010 v 00:11

Skok na fórum: