Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Chci podat trestní oznámení na GM Marina za špatné jednání s mou osoboua šikanu. Byl mi udělen AFK trest přičemž jsem AFK nebyl. Abych popsal moji nehodu hraju na win7 64, mám čtyřjadro black edition , 8gb ramek , 2gb grafiky a jelikož UO neni zrovna z nejnovějších her a zrovna na starym klientovi to zrovna moc kompatibilní a celkem hra často zamrzává. Jelikož MW afk kontrolám moc nevěřim protože v dřívější době jsem dostal AFK kontrolu, odpověděl dobře a stejně jsem dostal trest, chybu jsem nahlásil a trest mi nebyl odebrán(jen tak mimochodem). Tak jsem chtěl AFK kontrolu otestovat prvních 15sec jsem sledoval jak běhají čísla jestli se mění nebo nemění proto jsem se zeptal na chat(odpověd se mi nedostavila). Mezitím jsem zapnul windowsackou karkulačku a začal počítat příklad zrovna tam bylo něco debilního a asi jsem se uklik a karkulačka vypočítala uplně něco jinyho než bylo ve vysledcích při afk kontrole tak jsem se rychle pokusil kliknout na nějakej ten příklad ALE v tu chvíli mi zamrzlo herní okno a já nemohl rágovat(obrazovka odmrzne tak po 10-15sec,zkoušel jsem po AFK kontrole dělat testy), a než se mi tento problém podařilo vyřešit, hra mě odpojila tak jsem se připojil a dostal trest. Proto jsem na chatu obeznamil že jsem při AFK kontrole nebyl AFK(jelikož jsem reagoval na chat) ale trest jsem dostal jelikož jsem nemohl rágovat, v tu chvíli jsem byl GM Marinou napomenut za špatné vyjadřování(tuším že jsem použil slovo "dopici", poté jsem se pokusil problém řešit znovu (kde jsem dodal slůvko "kurva") a byl jsem zabanován na chat za špatné vyjadřování. Jelikož to byl můj 4afk prohřešek, tuším tak po půl roce ,dostal jsem podle systému stop expů na 4dny. Ale to se GM Marine nezdálo dost dobré proto byl prohřešek prodloužen na 7dní.Poté jsem eště dostal další nesmyslnou afk kontrolu když jsem psal tento článek(přísun expů byl zastaven a vyskočila hláška že nedostávám expy) tudíž místo 4afk prohřešků jich mám 5 řekl bych že to bylo po půl hodině. Tuším že takový je limit pro udělení afk kontroly znovu.Také nepopírám že jsem AFKoval, klikal jsem makrem na truhlu ale vždy jsem sledoval herní okno v pravém rohu mojí obrazovky a při tom sledoval seriál(Dexter) tudíž jsem byl přítomen kdybych dostal kontrolu tak jsem byl schopen na ní rágovat(boužel jak vidíte, nebyl)

Proto žádám o prověření této situace, zvážení mého jednání v nátlaku a volení určitých vulgárních slov, zvážení jistou averzi GM Mariny proti mě, zvážení toho že jsem byl velmi dlouhou dobu bez trestu a i minulou dobu jsem byl potrestán neprávem přičemž jsem přišel na bug s AFK kontrolou která byla posléze opravena ale trest mi zrušen nebyl(par mesicu zpatky). Také doufám o prozkoumání logu....Boužel mě to samotnýho mrzí takovýhle jednání na vánoce ale nemám jinou možnost než se ospravedlnit... zde přidávám screen odkazující jak mi zamrzne UO a na prodlevu trestů které jsem dostal a přiblížení času kdy se tohle +- mohlo stát
Kód:
http://img403.imageshack.us/img403/2214/afke.png

Děkuji a přeji hezké vánoce a štastný nový rok jelikož už se ve hře nejspíše neuvidíme.
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Tulgyr - 22.12.2010 v 00:04

Skok na fórum: