Takže, přezbrojení se nemění...pokud dám do kobinace č. 1 kladivo, tak už tam zůstane na vždy...pokud se ho pokusím překrýt sekerou, tak docílím jen toho, že na makru jsou obě zbraně. Při použití se pak makro nejdříve pokusí vzít kladivo a potom se pokusí vzít sekeru, kterou už ale nevezme..že se o to pokusí jde poznat jen podle zvuku a podle toho, že sekera při použití makra občas blikne. Pokud u sebe kladivo nemám (poku mi leží u nohou, tak klidně vezmu pomocí makra zbran i ze země..pokud je tedy v běžném dosahu), napíše mi to "předmět je příliš daleko" a vezme sekeru. Pokud není dostupná ani jedna ze zbraní, tak dostanu iluzi poslední zbraně (sekery). V případě, že se ji pokusím v papperdollu sundat, tak tam zmizí, ale její animace mi zůstane.
Jinak, layery u tohohle problému nehrají roli...klidně se mi do kombinace zbraní uloží tři zbraně, se stejným layrem a pak se je to při použití pěkně popořadě pokouší vzít do ruky.
Jinak, layery u tohohle problému nehrají roli...klidně se mi do kombinace zbraní uloží tři zbraně, se stejným layrem a pak se je to při použití pěkně popořadě pokouší vzít do ruky.