21.01.2011 v 03:11
Hehe, tak v starej parte Drowov sa bolo vždy na čo pozerať O: -), škoda, že hneď vtedy, ako bol tuším po Vianociach (alebo počas) spustený shard pre ľudí, ktorí zaslali prihlášku a boli vybraní nejakým spôsobom, som nalogoval do Tziru, pobehal, nikoho a nič nepoznal a ani nechápal, odlogol a už som sa tam ukázal až ku koncu B1. Ako som kukal niektoré staré screeny, tak som prišiel o kopec dobrých zážitkov, ale aspoň ma hreje pocit že som tu v podstate od začiatku, ak nerátam alfu.
A musím sa pochváliť :p pamätám si, že som bol prvý Drow, ktorý umrel na B2, z toho mám aj ten "titul" pod menom, tuším, že ma upižlali mrchožrúti, alebo tak niečo. Sakra, veru vážne som sa na tomto sharde poriadne neraz zabavil... ale stále ma to presvedčuje, že nikdy však nešlo o systém, ale o ľudí, s ktorými hráme.
A musím sa pochváliť :p pamätám si, že som bol prvý Drow, ktorý umrel na B2, z toho mám aj ten "titul" pod menom, tuším, že ma upižlali mrchožrúti, alebo tak niečo. Sakra, veru vážne som sa na tomto sharde poriadne neraz zabavil... ale stále ma to presvedčuje, že nikdy však nešlo o systém, ale o ľudí, s ktorými hráme.
Aroganciu si musíš zaslúžiť.