Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 3.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Cech] Di Folgore
Schůze družiny di Folge
Vydal jsem se hledat jednoho gnoma do hospody u severní brány, ale jake bylo mé překvapení když jsem tam spatřil spoustu známých tváří, jen onoho gnoma jsem neviděl. Samozřejmě mě zajímalo co se děje a prý se měla konat porada družiny kolem rodu di Folge. Nic jsem o tom nevěděl, nikdo mi nic neřekl ale to nevadilo. Náhoda mě zavála na správné místo ve správný čas. Vlastně i ostatní mohli být rádi že jsem přišel protože jsme se nakonec z hostince přestěhovali ke mě domů do nory. No do nory zrovinka ne, spíš na střechu nory, svítilo sluníčko a bylo poměrně teplo. Sešli se tam tito lidé: paní Serena, kouzelnice Leia, pan Brog, princezna Giodenne (alespon tak mu říká pan Lothar, ikdyž není žena...), pan Tibauld, Garen a já. Celkem sedum nás bylo na střeše, kdyby přišel ještě někdo další, tak nevím kam bych ho usadil. Ale popořadě. Bavili jsme se o všem možném i nemožném. Nabarvil jsem pár svršků tou barvou co s pan Lothar poručil. Garen se nám kapku opil a přejedl a pak to všechno vyklopil ven. Jinak se nic moc důležitého nestalo, ikdyž vastně ano, nemáme ve sklepě uz žádné jídlo, budem muset s Járou zajít na velký nákup.
Josef Mrkvička - bylinkář, očarovávač a alchymista, vyhotovitel vysvědčení RT týmu které lze přečíct ZDE.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Di Folgore - od Ilicius - 24.07.2010 v 16:14
RE: Di Folgore - od Ilicius - 03.08.2010 v 15:01
RE: Di Folgore - od Ilicius - 17.08.2010 v 08:25
RE: [Cech] Di Folgore - od Elerra - 26.02.2011 v 03:19
RE: [Cech] Di Folgore - od Elerra - 02.03.2011 v 19:56
RE: [Cech] Di Folgore - od Elerra - 03.03.2011 v 14:49
RE: [Cech] Di Folgore - od Vodacek - 10.03.2011 v 16:44
RE: [Cech] Di Folgore - od Ilicius - 03.04.2011 v 09:17

Skok na fórum: