04.12.2008 v 01:50
(03.12.2008 v 05:09)furgass napsal(a):(03.12.2008 v 03:59)Pandrhola napsal(a):i to, ze ses ubozak, co si hraje se slovickarenim a tim ze sebe dela naprosteho *cenzored*..?(02.12.2008 v 18:03)Whitey napsal(a): Segi, nepředepisuj mi co mám dělat a jak to mám dělat, na to jsem víc než alergickej.
Pokud Hafik vyjádřil že mu to vadí a daná postava v tom pokračovala, byla to jasná provokace a je jedno zda čichala ke kytičkám nebo emotovala nějaké nesmysly.
Ad Ateismus: Je těžké být ateistou ve světě kde se bohové normálně projevují (skrze modlitby kněží).
nedal nic najevo, prostě po něm skočil a nic nepředepisuju ti co máš dělat jen ti ukazuji ironii celého sporu, když jsou dva pohledy na věc.
myslíš??? ted koukej na můj předpis: ad ateista: filozofie,> magie je přirozená věc člověka v iluzi je-li presvědčen v že jeho iluze existuje čerpá ze svého podvědomí ohromnou magickou sílu, kterou kněží připisují své iluzi, přičemž ve skutečnosti pochází z nich samých....bohové neexistují vše pochází z nitra samotného člověka, který je oddán své iluzi a přesvědční že to zvládne...proto mi ateisté nemůžeme kouzlit, jsme si toho vědomi proto nevěříme v nesmysli <,< mimochodem tohle není názor mé postavy, jen všechno se dá okecat naprosto dokonale :-D
za to ty jsi se teď projevil jako dokonale nad věcí :-D hele vynech osobní útoky polemizuji zde jen nad tím, že na jaký koliv rp mohou být přirozeně dva úplně rozdílné pohledy, pričemž oba dva mohou mít argumentaci. o žádné slovíčkaření zde vůbec nejde. A kontroluj své emotivní projevy bejku