Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] Bezdětná Lathia z Kareldu
Lathia z Kareldu - zápisky:

Už opět na mě číhali u cesty. Bylo to jako vždy, jen jich bylo méně. Měla jsem z toho špatný pocit. Ne z toho, že by mě znovu napadli, ale z toho, že jich bylo málo. Něco se určitě děje.

Tentokrát jsem nebyla sama. Zpočátku silný bojovník, později drzý spratek se nejprvfe dal na úprk, ale pak se vrátil a pomohl. Po boji se jeho povaha změnila stejně rychle, jako útěk v boj, když jsem odmítla jeho pomoc v dalším boji. Raději bojuji sama...má smrt stejně nic nezmění a ti hrdlořezové, jen ožralové a amatéři, co se sotva dokážou něčím ohnat. Možná jsem byla příliš tvrdá, ale někdo mé osoby...ty časy jsou již dávno pryč a já si mnoho dovolit nemohu, ale toto je stále ve mně, ač jsem taková nikdy být nechtěla a kdysi dávno ještě nebyla. Navíc jak všem říkám: "Já nejsem diplomat a politik, neumím jednat s lidmi. Takhle mě nevychovali." Tato krize nikdy neměla nastat, náš rod s tím nepočítal. Není nikdo kdo by jednal.

Zbyla jsem jen já a má zatvrzelá sestřenice a...několik vojáků, kteří se snaží udržet naši pevnost alespoň částečně nedobytnou. Naštěstí s peněžní rezervou náš rod počítal a tak je naše pokladnice i nadále "plna". S menším počtem členů, kteří žijí v luxusu, se samozřejmě mění i náklady, alespoň nějaké klady tohle vše má. *přeškrtaný text* O čem to zase píši, tohle se nikdy stát nemělo...

Snad se mi povede přesvědčit sestřenici včas, aby vyšla z pevnosti a zajistila rod. To je jediné co mohu dělat.

Kdo ví, co se chystá...
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět

Příspěvky k tématu
Bezdětná Lathia z Kareldu - od Adish - 09.09.2011 v 00:56
RE: Bezdětná Lathia z Kareldu - od Marina - 09.09.2011 v 01:39
RE: Bezdětná Lathia z Kareldu - od Marina - 20.09.2011 v 14:56
RE: Bezdětná Lathia z Kareldu - od Colwyn - 21.09.2011 v 12:25

Skok na fórum: