26.09.2011 v 16:17
Jasne ze jde jen o uhel pohledu.
Proto nema cenu nic jednostraneho, ze orkove jsou lidi jen bez sebeklamu a prikraslovani nebo ze orkove jsou jen krvelacne bestie. Nakonec clovek taky muze byt krvelacna bestie (takovy se neskryvaji jen v ustavech, ti sofistikovanejsi se jim dokazou docela uspesne vyhybat) nebo docela normalni bez sebeklamu a prikraslovani (to zdaleka neni domena lidi.. a nerikejte mi, ze orci saman napriklad nikdy vedome nebo nevedomky neprikrasluje, to je snad jeden z nastroju jak si udrzet moc a zivot). Dle me je to kus od kusu jine. Proto mi nedela problem ani mirumilovny ork co prisel normalne vyjednavat (kupodivu IG je s nekterymi orky lepsi RP domluva nez s nekterymi lidmi) ani me neprekvapi elf co po vzoru Scoia'tael vrazdi a prepadava. Stejne tak pokud jde o mnozeni, pokud bude orkovi tect do bot, tak proste capne samici a jde se mnozit.. elf ji predtim akorat rekne neco velmi poetickeho o tom, jak zapada jejich hvezda nad hvozdem a ze je cas spojit se v jedno souhvezi (nebo co si to elfove rikaj), ale vysledek je stejny (i kdyz uznavam ze ta cetnost bude trochu rozdilna
).
To o otrlosti orcic asi spis byla narazka na 37 deti za zivot (+ ten gangbang kdy cela tlupa nabehne na jednu samici).. Pokud si predstavim tuzsi i kdyz stale jeste organicky material, tak mi to prijde jako pomerne slusna unava materialu po 37 porodech a tim co probiha mezi nima.
Jinak ale stale jeste v tom nevidim nic tak zvlastniho, prukazneho nebo statisticky pouzitelneho. Fakta jsou takova, ze i clovek ciste teoreticky snad "muze" mit jedno dite za rok. Maximalni zaznamenany pocet lidskych deti z jednoho porodu je tusim neco okolo sedmi nebo osmi a nejvetsi celkovy pocet deti narozenych jedne matce je asi 70. To jsou ale cisla spis pro "pobaveni" no.

To o otrlosti orcic asi spis byla narazka na 37 deti za zivot (+ ten gangbang kdy cela tlupa nabehne na jednu samici).. Pokud si predstavim tuzsi i kdyz stale jeste organicky material, tak mi to prijde jako pomerne slusna unava materialu po 37 porodech a tim co probiha mezi nima.