04.10.2011 v 05:13
(03.10.2011 v 23:32)bartoska napsal(a):Mam rad takovy chytraky jako ty co chabe argumentujou, argumentujou a kdyz jim dojde zasoba pseudo-argumentu tak vytahne neco naprosto iracionalniho.(03.10.2011 v 01:48)Tulgyr napsal(a): stigu..jedna věc..to že si někdo v malování zahrál na malíře a načmáral si tam kde by jako mohli ty hranice bejt mi příjde nefér, pochybuju že proběhla v tomhle směru nějaká diskuze mezi rasovejma GM jak a kam maj hranice sahat..přičemž orci už od bety 1 měli hranice mezi ty skaly co sou dneska lapkové...takže nakou čmaranicí začmaranou mapou manawydanu bych se tady nevoháněl..
nech to bejt Nazgeli, Stig je GM mladší generace, nemá páru o tom jak to tu vypadalo.

Zastupuji tu nejpocetnejsi rasu, takze hajit jeji zajmy budu jak sam uznam za vhodne, ne podle toho, co bylo nebo podle toho, jak to delal nekdo pred ctyrma rokama (vrat se probuh na zem :p).
Btw. krale si nevidel? Tak tos toho ve hre asi taky moc nezazil, coz, kdyz se zjevoval celkove snad petkrat ciste jen za dobu co sem zazil (to je vcelku dost mi prijde).
Nevis ze se plati straze? Ze Isharion ma na strategickych mistech strazni posty ktere obchazi clenove Armady? Sorry, si diletant, nemluv o necem cemu nerozumis. Mas ban do hry snad dva roky (i kdyz u lidi jako ty tezko rict, kolik maj vlastne uctu

Kdyz ste si chteli zahrat PvP, napsali vasi clenove mne. Ja jsem to zaridil a neprosakla ani jedna informace, prestoze mohla (dle mnoha lidi by to tak bylo fer) a prestoze sem si za to nesl nasledky jen ja. Kdyz jste potrebovali srub na vzdalenem miste (ktere mimochodem je ted taktez otazkou sporu), to se vam jeste hodilo, ze o danem uzemi sem rozhodoval ja (protoze jinak by na vas vsichni nejradsi hodili bobek). A s jakymkoliv problemem se psalo taky mne a vsechno byla snaha resit.. Dostali ste rovne sance a mozna i vic nez to, coz sem si taky musel obcas vyzrat. A ty mi ted vytykas, ze ste nevideli armadu, ze sem vas jako nepojel za par NPC a misto toho vychazel vstric a daval hracum prostor si zahrat.

EDIT: Jo a o herni ekonomice zrejme taky nemas absolutne paru, kdyz myslis, ze si na sebe mesto nevydela a ze neprodukuje zisk..