08.11.2011 v 13:48
Stále nacházím ve světě nové a nové zbraně. Dnes jsem dodělal dalších sedm (dýka, obouruční meč, ostnatý kyj, vidle, drtič, zdobené krátké kladivo, dlouhé kladivo, lehká šavle), čímž jsme se octli na ucházejícím čísle 107, a to jen ve zbraních 
Super. Teď už jen RingmailArms opravit v databázi na Falérové rukávy (stále Drátěné) a falérovku už můžeme nechat za sebou
Meerman - Musím tě požádat, aby sis své texty alespoň prohnal kontrolou pravopisu, protože opravy mi zabírají docela dost času. Ideálně to nepiš v jednu v noci, některé tvé věty jsou..
Nicméně většinu tvých nových popisů jsem přenesl dohry až na:
ingot traminu
ingot electry
ingot tinclitu
K těm jsem se nedokázal dostat, takže mi je budeš muset buď ukázat, nebo to zkusí přenést někdo z RT.

(07.11.2011 v 18:04)Whitey napsal(a): Asi všechny, objevil jsem další místo kde se přebíjí název z ID jinými názvy - tentokrát CS3Armor.xml.
Super. Teď už jen RingmailArms opravit v databázi na Falérové rukávy (stále Drátěné) a falérovku už můžeme nechat za sebou

Meerman - Musím tě požádat, aby sis své texty alespoň prohnal kontrolou pravopisu, protože opravy mi zabírají docela dost času. Ideálně to nepiš v jednu v noci, některé tvé věty jsou..

ingot traminu
ingot electry
ingot tinclitu
K těm jsem se nedokázal dostat, takže mi je budeš muset buď ukázat, nebo to zkusí přenést někdo z RT.