04.01.2009 v 22:55
V důsledku problémů v uplynulých dnech a množících se stížností na nové členy týmu jsem jmenoval nového správce světa - je jím s okamžitou platností Whitey a doufám, že bude vládnout pevnou rukou všem questařům, novým i starším.
Xeen se tímto posouvá na pozici řadového questaře, což neznamená, že jej máme méně rádi, jen jsem konečně akceptoval fakt, že nemá tolik času, kolik původně sliboval...
------------------------
Ohledně nového klienta, situace dospěla do fáze testování v širším okruhu GMs. Nepokoušejte se z nich nového klienta získat, ještě není na co koukat a posuzovat a proto vám jej nevydají. Changelog nového klienta:
- dokončena parta (s neomezeným počtem členů!)
- opraveny chyby v animacích
- pod postavy ve hře přibyly efektivní proužky naznačující stav životů (znáte např. ze strategických her), měnící svoji barvu v závislosti na stavu od zelené (hodně životů) až k červené (minimum životů)
- a spousta jiných drobných změn
Zatím netušíme, kdy přesně vydáme verzi pro vás, betatestery, závisí to na těchto kritických věcech:
- světla (lampy, kouzla)
- nastavení (problém s vykreslováním dialogu)
Jak doufám, pohybujeme se v řádu dní, maximálně týdne.
Xeen se tímto posouvá na pozici řadového questaře, což neznamená, že jej máme méně rádi, jen jsem konečně akceptoval fakt, že nemá tolik času, kolik původně sliboval...
------------------------
Ohledně nového klienta, situace dospěla do fáze testování v širším okruhu GMs. Nepokoušejte se z nich nového klienta získat, ještě není na co koukat a posuzovat a proto vám jej nevydají. Changelog nového klienta:
- dokončena parta (s neomezeným počtem členů!)
- opraveny chyby v animacích
- pod postavy ve hře přibyly efektivní proužky naznačující stav životů (znáte např. ze strategických her), měnící svoji barvu v závislosti na stavu od zelené (hodně životů) až k červené (minimum životů)
- a spousta jiných drobných změn
Zatím netušíme, kdy přesně vydáme verzi pro vás, betatestery, závisí to na těchto kritických věcech:
- světla (lampy, kouzla)
- nastavení (problém s vykreslováním dialogu)
Jak doufám, pohybujeme se v řádu dní, maximálně týdne.