15.01.2012 v 17:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.01.2012 v 17:38 od Gorthaur the Cruel.)
Den zacal stejne jako kazdy jiny bo velke bitvě Isharu proti Bratrstva,Dojdu si do hospody kousek od severni brany Isharu, otevru dvere a jedineho koho potkam je Hospodsky ktery se uz na me tupě smeje, Myslel jsem ze tu bude nekdo kdo semnou pujde vyridit par berserku vychodne od Kareldskeho Hrabstvi.Tak jsem si sednul a cekal. Cekal jsem dve hodiny a neprisla ani noha, rikam si :Tak to nema cenu vydam se na cestu sam... Vydal jsem se tedy sam se jit podivat do te jeskyne.
Najednou Slysim zvuky,"Hmm zeby tam nekdo byl?" .Pomyslel jsem si.
Vidím všude mrtvoly tech berserku a žasnu nad tím kdo to udělal. Po chvíli narazím na ty co to udelali, Dva zahalenci v bilích robách
kteří se hned otocili a zacali se vyptavat na ruzne veci, . Nakonec se mi svěřili se jmeny, jeden byl Berronson a druhý byl Areius Velva Nemus,
Pak mi rekli vsechno o jejich minulosti, co pachaji a tak dále.
Rekl jsem si pro sebe: "Takovýhle zrovna hledám ! "
Po tom co jsme pobili ty berserky jsem se jich zeptal na par ruznych otazek okolo nich a jestli by se nechteli zalozit cech na tyhle podlosti.
Areius a Berronson po chvíli váhání kývli a pak mi ukazali jeste jejich dalsi spolecnici, Marillu, ktera mela radost s mým napadem o tomto cechu.
Měli jsme finalní partu lidi tedy , Berronson, Areius Velva Nemus, Marrila a samozrejmě já Edwin
Edwin : Velitel Spolku Temného Řádu
Najednou Slysim zvuky,"Hmm zeby tam nekdo byl?" .Pomyslel jsem si.
Vidím všude mrtvoly tech berserku a žasnu nad tím kdo to udělal. Po chvíli narazím na ty co to udelali, Dva zahalenci v bilích robách
kteří se hned otocili a zacali se vyptavat na ruzne veci, . Nakonec se mi svěřili se jmeny, jeden byl Berronson a druhý byl Areius Velva Nemus,
Pak mi rekli vsechno o jejich minulosti, co pachaji a tak dále.
Rekl jsem si pro sebe: "Takovýhle zrovna hledám ! "
Po tom co jsme pobili ty berserky jsem se jich zeptal na par ruznych otazek okolo nich a jestli by se nechteli zalozit cech na tyhle podlosti.
Areius a Berronson po chvíli váhání kývli a pak mi ukazali jeste jejich dalsi spolecnici, Marillu, ktera mela radost s mým napadem o tomto cechu.
Měli jsme finalní partu lidi tedy , Berronson, Areius Velva Nemus, Marrila a samozrejmě já Edwin
Edwin : Velitel Spolku Temného Řádu