09.01.2009 v 14:32
Krajinu bičovali blesky a temná postava zahalená zeleným pláštěm procházela nocí. Podle chůze by si někteří mysleli že je to elf - mýlili by se však . Byl to člověk , který našlapoval přirodou tak lehce že nebylo slyšet nic jiného než hromy a fučení větru po kamenech na cestě...
Druhého rána se po Isharu roznesla zpráva o návratu " Syna Elfů " známého Eldarina , který byl Elfi vychován k ochraňování přírody a rovnováhy. DLouho dobu se ukrýval nespatřen v lesech kolem Isharu. Nyní se však s umazaným pláštěm vrací zpět mezi lid aby ho ochraňoval a pomáhal dobré věci...
Chci jen dodat že jsem se rozhodl hrát svou postavu trošku jiným stylem než doposud ...
Druhého rána se po Isharu roznesla zpráva o návratu " Syna Elfů " známého Eldarina , který byl Elfi vychován k ochraňování přírody a rovnováhy. DLouho dobu se ukrýval nespatřen v lesech kolem Isharu. Nyní se však s umazaným pláštěm vrací zpět mezi lid aby ho ochraňoval a pomáhal dobré věci...
Chci jen dodat že jsem se rozhodl hrát svou postavu trošku jiným stylem než doposud ...
Alyn
Kněz a hrdinný bojovník Isharský
"Bohové mě vyslyšeli"!
Eldarin Nezvěstný
Kněz a hrdinný bojovník Isharský
"Bohové mě vyslyšeli"!
Eldarin Nezvěstný