17.02.2012 v 15:42
Tak se zdá, že dráhy máho GMkování jsou u konce...možná se tu, ještě čas od času objevím za hráče, ale nevím...
Rád bych ještě před svým odchodem poděkoval a vyjádřil uznání, všem hráčům, kteří svou hrou tvořili RP komunitu, kterou jsem míval tak rád...Zmíním alespoň Hafika (se kterým jsem kdysi začínal v Podtemnu), Suleho (kterého, ač je dle mého moc měkký považuji za jednoho z nejlépe zaahraných elfů na mw), Horiana (i když jsem s ním v mnohém nesouhlasil), Harrena (kterého osobně považuju, za asi nejlepšího hráče co mw kdy mělo), Fenka (ač to jméno je strašný
) a Terezu (ač mi svou hrou nakonec naprosto znechutila Ishar). Rovněž bych rád poděkoval RT, za to že mi kdysi umožnili hru a posléze i GMkování na tomhle shardu a za to, že to se mnou po celou tu dobu vydrželi (ač jsem se, během let stal strašným kritikem a rýpalem).
Takže sbohem a hodně štěstí.
Rád bych ještě před svým odchodem poděkoval a vyjádřil uznání, všem hráčům, kteří svou hrou tvořili RP komunitu, kterou jsem míval tak rád...Zmíním alespoň Hafika (se kterým jsem kdysi začínal v Podtemnu), Suleho (kterého, ač je dle mého moc měkký považuji za jednoho z nejlépe zaahraných elfů na mw), Horiana (i když jsem s ním v mnohém nesouhlasil), Harrena (kterého osobně považuju, za asi nejlepšího hráče co mw kdy mělo), Fenka (ač to jméno je strašný

Takže sbohem a hodně štěstí.