27.08.2012 v 23:29
Co se mě týče tak by stačilo (pokud se všechno loguje, tušim že ano), aby "plný přístup pro hráče" znamenal přístup write do všeho krom Systémového názvu, Durabilita, ItemID, Hue, Cena (pak jsem v případě Poutníka pro). "Omezený přístup pro hráče" by znamenal třeba jen přístup write do Názvu (obecný) a Krátkého popisu nebo toho, co mohou teď (nevím, neviděl jsem to z pozice hráče). Jak píšu, tak pokud už aktuálně maj víc práv, tak to nějak adekvátně rozšířit - tohle je jen to co bych myslel že mohou.
Do návodů by dle mě neměl hráč mít ani přístup read (resp. vidí pouze název receptu v gumpu ID, ale nemůže vstoupit do gumpu editace/vytváření návodu) - mohl by číst recepty pro 75+ nebo si rovnou udělat databázi zdarma.. Pokud se tím chce někdo zabývat hlouběji, tak ať si podá žádost o vstup do RT nebo holt bude muset posílat vše jako návrhy.
Do návodů by dle mě neměl hráč mít ani přístup read (resp. vidí pouze název receptu v gumpu ID, ale nemůže vstoupit do gumpu editace/vytváření návodu) - mohl by číst recepty pro 75+ nebo si rovnou udělat databázi zdarma.. Pokud se tím chce někdo zabývat hlouběji, tak ať si podá žádost o vstup do RT nebo holt bude muset posílat vše jako návrhy.