17.01.2009 v 11:07
Rajba, Tyr, Súlë : ocividne nechcete ani jeden pochopit o cem tu mluvime ... rekni me co dela postava schovana nad namestim ve stajich, za dvema dverma, v rohu ke ktere kdyz prijdu a promluvim na ni tak nereaguje ... popripadne po minute az dvou prohlasi, jsem tady celou dobu ale nechci si s tebou povidat proto sem ti neodpovedel hned. Ja chapu ze me vysvetlite ze tam hlidal vidle v rohu pac ho o to pozadala mesicni kralovna kdyz se sel projit po ceste nad gorenem. Ano ja chapu ze se bojite ze vas budem kontrolovat, a ostatni, a chapu ze se bojite ze budem hodne prisni, (odpuste si reakce typu to prece neni pravda a podobne, spis o tom chvilku zapremejslejte) ale ja vam proste rikam ze postava ktera stoji mimo a UMYSLNE se obohacuje o expy na ktere nema narok to ode me vzdy schyta.
To Rajba : ... pokud si dobre pamatuju dostal si ban za opakovane porusovani pravidel, koukam ze budu muset projit stare zaznamy, ale tohle okecavani a prikazy na zmenu systemu si presne pamatuju, to uz tu jednou bylo.
To Súlë : ... ano ja vim ze ty nepotkavas moc neaktivnich hracu kteri neodpovidaji ... vis proc ? protoze nechtej bej najity ... my je ale vydime ...
To all : vsimate si kdo vsechno sem pise z hracu a jak argumentuje ? ... doufam ze to nevidim jen ja ...
To Rajba : ... pokud si dobre pamatuju dostal si ban za opakovane porusovani pravidel, koukam ze budu muset projit stare zaznamy, ale tohle okecavani a prikazy na zmenu systemu si presne pamatuju, to uz tu jednou bylo.
To Súlë : ... ano ja vim ze ty nepotkavas moc neaktivnich hracu kteri neodpovidaji ... vis proc ? protoze nechtej bej najity ... my je ale vydime ...
To all : vsimate si kdo vsechno sem pise z hracu a jak argumentuje ? ... doufam ze to nevidim jen ja ...