... začlo lít jak z konve. Ale co víc, zahlédla jsem starého známého u kterého slovo starý platí dvojnásob - elfa Sülé (snad to píšu správně). Po krátkém přivítání jsme se šli skrýt do blízkého mého domu a usedli ke stolu. Po výměně pár zdvořilostních a přátelských obratů a hovoru o počasí začal popisovat svůj plán na vojenská cvičení, která by se mohla odehrávat v našem městě. Je pravda, že vojáci by si nějaký tvrdý výcvik zasloužili a hlavně bysme mohli snad i rozšířit jejich řady o další členy hlídky. Výcvik však bude přístupný i zájemcům z řad potulných dobrodruhů a obyvatel města.
Dohodli jsme se na pár věcech, které město na výcvik sežene, a pak se již elf vzhledem k pozdní noci vydal na cestu ke svému novému nedalekému domovu. Jak jsem se totiž dozvěděla, zabydlel se u dalšího starého známého - Horiana - který bydlí poblíž.
Dohodli jsme se na pár věcech, které město na výcvik sežene, a pak se již elf vzhledem k pozdní noci vydal na cestu ke svému novému nedalekému domovu. Jak jsem se totiž dozvěděla, zabydlel se u dalšího starého známého - Horiana - který bydlí poblíž.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony