28.08.2013 v 20:57
Já jsem myslel něco jako maj na webu nejmenovaného shardu Darkparadise 1.. 
http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=vyveska
S možností odpovídat na cizí inzerát, připojit místo a libovolný podpis.
Jinak je mi to jedno, možné je nejspíš obojí, ale nevím, co by lépe vyhovovalo vám, takže by to chtělo hlasování, ale toho se zas zúčastní dva a půl člověka a z toho jeden jen loguje na fórum a ve hře neobchoduje.
Ale zkusit se to může, buď někdo prosím založte topic s popisem problematiky a hlasováním, nebo to udělejte přes "palcování" příspěvku s variantou v tom novém topicu (palcoval bych klidně už zde, ale Fujiwara i já píšeme i o něčem jiném, než je vývěska, takže to může zkreslit výsledek).
Jinak ono je to s tím supportem špatné jednak kvůli té spolupráci mezi hráči a druhak prostě proto, že je to podvod, anglicky se tomu též říká cheat.
Je to asi jako když si v singleplayer hře v prvních pěti minutách načítuješ všechny zbraně a maximální střelivo, místo abys všechny ty věci získával s tou danou postavou (hráč a postava, to jsou dvě různé věci, nejen na RP shardu) postupem času a probojováním se skrz děj hry. A vůbec nezáleží na tom, že už si tu hru jednou dříve dohrál a už si s jinou instancí ty věci získal. Nepatří do rukou té nové postavě bez zkušeností a herního času.
To se tedy samozřejmě netýká přímo "férového" obchodu (mezi dvěma postavama stejného hráče), kde je to jen o penězích, které prostě ta postava legálně získat musela. Spíše jen toho "i kdybych si ty šípy reálně nasupportil"..
EDIT: I když.. i v obchodu záleží např. na tom, jestli máš pojmenované jiné postavy, kolik jich je, co jsou zač.. Takže někdo s kontaktama si prostě musel tu síť kontaktů vybudovat dnama/měsícema/rokama hry a pak přijde někdo jiný, kdo si pouze založí 3 crafty a bojovou postavu a nechává se leda tak párkrát protáhnout dungama. To je samozřejmě extrém, ale takhle by to přesně dopadlo.

http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=vyveska
S možností odpovídat na cizí inzerát, připojit místo a libovolný podpis.
Jinak je mi to jedno, možné je nejspíš obojí, ale nevím, co by lépe vyhovovalo vám, takže by to chtělo hlasování, ale toho se zas zúčastní dva a půl člověka a z toho jeden jen loguje na fórum a ve hře neobchoduje.

Jinak ono je to s tím supportem špatné jednak kvůli té spolupráci mezi hráči a druhak prostě proto, že je to podvod, anglicky se tomu též říká cheat.

To se tedy samozřejmě netýká přímo "férového" obchodu (mezi dvěma postavama stejného hráče), kde je to jen o penězích, které prostě ta postava legálně získat musela. Spíše jen toho "i kdybych si ty šípy reálně nasupportil"..
EDIT: I když.. i v obchodu záleží např. na tom, jestli máš pojmenované jiné postavy, kolik jich je, co jsou zač.. Takže někdo s kontaktama si prostě musel tu síť kontaktů vybudovat dnama/měsícema/rokama hry a pak přijde někdo jiný, kdo si pouze založí 3 crafty a bojovou postavu a nechává se leda tak párkrát protáhnout dungama. To je samozřejmě extrém, ale takhle by to přesně dopadlo.