Hlasování: Jste pro nové volby starosty Isharu?
Ano.
87.50%
7 87.50%
Ne.
12.50%
1 12.50%
Celkem 8 hlas(ů) 100%
* Pro tohle jste hlasoval(a) Vy. [Ukázat výsledky]

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] Volby starosty, podzim 17. Toru, 328. roku
OOC: Proč tady někoho buzerujete, že tu něco dělá? To že je starosta na nějakém pasivním přijmu ještě neznamená, že se stará o město. Jo oznámení o smrti starosty je sice trošku "divné - nebo spíš hloupé", ale ten post se dá lehce zeditovat a upravit. O město se nestará ani starosta ani slavný senilní pan král a jeho nohsledi. Takže mě se první post líbí kromě těch pár drobností. Nevím proč by se nemohl newbík ucházet o post starosty, když nikdo z veteránů stejně o tohle asi ani nejeví zájem. Akorát já osobně bych nedával do vedení starostu ale nějakou radu, jestli je to technicky možné udělat. Navíc je smutný už fakt, že tuhle iniciativu přebírá hráč namísto RT, kteří musí mít přehled o aktivitách starosty.

Jako nevraživost RT - hráči celkem chápu, ale nechápu nevraživost mezi hráči. A pro mě osobně je teda pořád lepší newbík co má chuť něco dělat než někdo kdo tu je roky a nedělá nic(ale zase chápu, že čím déle tu někdo je, tím méně ma energie).
A k chápání politiky.... politiku tu chápe i newbík, protože politika tu žádná není. Je tu království bez zájmů, které vede starosta. To je celá politika, to pochopí i malé dítě.

2Koala: Nebral bych to tak osobně. Konfliktům se stejně nikde nevyhneš.

Příspěvky k tématu
RE: Volby starosty, podzim 17. Toru, 328. roku - od Fujiwara - 18.09.2013 v 10:40

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  [RP] Kandidatura na starostu Isharu - Zima 26. Toru 329. roku Gorthaur the Cruel 0 4 568 26.10.2013 v 21:12
Poslední příspěvek: Gorthaur the Cruel

Skok na fórum: