Hlasování: Jste pro nové volby starosty Isharu?
Ano.
87.50%
7 87.50%
Ne.
12.50%
1 12.50%
Celkem 8 hlas(ů) 100%
* Pro tohle jste hlasoval(a) Vy. [Ukázat výsledky]

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] Volby starosty, podzim 17. Toru, 328. roku
OOC: Eh, nevim jestli se k tomu vůbec chci IG vyjadřovat. Nejspíše ne... protože to by bylo na nějakej děsnej lágr. Ale tyhle pokusy, kdy se mě někdo snaží obejít aniž by se mě předem pokusil kontaktovat mi docela dost vadí. Tohle konkrétně je už docela za hranicí slušnosti.
Se mnou to je tak, že tu jsem když je potřeba. Pokus s tím má někdo problém, tak na svém místě nijak nelpím.
Avšak nevím o jediném vhodném kandidátovi, který by mě přesvědčil že by zvládal funkci vykonávat. Ve samosprávě města je volných míst hned několik a od doby Tibaulda zatím nikdo (krom skladníka Vendelína) nevydržel vykonávat funkci déle než dva týdny...
Taková je prostě má zkušenost a pokud se nenajde někdo, kdo by se dlouhodobě aktivně zapojoval to a skutečně něco vymýšlel, pořádat, spravoval, tak se své funkce nebudu chtít vzdát a ani pro to nevidím důvod.
Dokud je to tedy na mě, tak v zájmu stability tu raději zůstanu poloaktivní já, než snažílek, co za dva měsíce odejde (či se po chatování přesune na jiný shard).
Jestli se chce někdo vyřádit, stačí projít fórum, dohledat si volné funkce, napsat mi SZ a nějakou dobu něco pro město skutečně dělat. Pokud se někomu zdá že to je moc, tak asi nemá na to, aby na RP shardu dělal starostu.

Příspěvky k tématu
RE: Volby starosty, podzim 17. Toru, 328. roku - od Colwyn - 18.09.2013 v 11:02

Pravděpodobně související témata ...
Téma: Autor Odpovědi: Shlédnutí: Poslední příspěvek
  [RP] Kandidatura na starostu Isharu - Zima 26. Toru 329. roku Gorthaur the Cruel 0 4 568 26.10.2013 v 21:12
Poslední příspěvek: Gorthaur the Cruel

Skok na fórum: