18.09.2013 v 12:15
(18.09.2013 v 10:40)Fujiwara napsal(a): OOC:
Navíc je smutný už fakt, že tuhle iniciativu přebírá hráč namísto RT, kteří musí mít přehled o aktivitách starosty.
O město se nestará ani starosta ani slavný senilní pan král a jeho nohsledi.
Proč tady někoho buzerujete, že tu něco dělá?
OOC: Upřímně, ty tvoje posty mi už začínají připadat na stejné úrovni.. Akorát že nevraživost vůči RT a neustálé opakování nesmyslů a shazování jen proto, že nebude po tvém, ti přijde úplně normální, jak píšeš.
Tvoje představa "starosti o město", kterou si vyjevil jinde je čistě destruktivní. Já o to nestojím a říkám, že tvoje představy jsou hloupé hurvínkovské nesmysly založené na hloupém doslovném vidění herního světa.
Jestli to umíš líp, rád si to nechám předvést, podej si žádost, já si sednu, založím ruce a budu tě buzerovat. V tuhle chvíli by mi neudělalo nic větší radost, než se dívat, jak se v tom měsíc patláš, než rezignuješ.
Opravdu, moje funkce může být kdykoliv volná, takže jestli je někdo schopný dotáhnout to aspoň přes funkci adepta, tak do toho, rád se nechám poučit i z jiné než idealistické a od reality zcela oproštěné představy a i jinak, než pouhýma slovama, která nic neznamenají.
(18.09.2013 v 10:01)KoalaStar napsal(a): OOC: sorry Stigu, už nekandiduji.. A upřímně - po dnešním chatu s tady ó-tak-chytrým montym si jdu hledat jiný shard.
OOC: No, škoda, chtělo by to víc kuráže, jinak tě zdejší borci ohlodaj zaživa (nic proti montymu, osobně se s ním možná na něčem nepohodnu, ale aspoň mě netroluje a neshazuje všechno, co nezapadá do jeho utkvělé představy).. Osobně už taky nemám dvakrát chuť, takže chápu. Jen si myslím, že si jinde moc nepomůžeš, s tímhle se setkáš všude, natož v české UO.
Ostatně tady v ČR je to naprosto běžné - lepší je nevystrkovat hlavu, nic nedělat, nevystupovat z pasivní šedi a pouze kritizovat okolní svět bez snahy (pouhá slova kritiky nepovažuju za snahu) ho jakkoliv změnit.
Jestli má někdo další zájem o kandidaturu, tak pište sem, ale je mi jasné, jak to zase dopadne. Jo, jasně, dejte mi to taky za vinu, papír snese všechno.
Jinak zbytečné řečičky směřujte jinam, tenhle topic má vcelku jasné téma a už teď jsme se zbytečně odchýlili.