Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP|Cech] Společenstvo Dobrodruhů
UG! Bumhug Waaghar dnes bejt na lov. Ug lovit nějaká liďák co škodit liďák z Ishar agh sbirat kulaťaka co mit u sebe. Jak ug pobit špatna liďák co jen najit a obrat o kulaťáky, tak jit zase zpatky k pevnost, když do cesty se postavit nějaka liďák v rudá. Ug zavrčet a řikat ať uhnout z cesty, že mu jinak gebulu useknout a von se jen zašklebit a říct, že mě vidět jak sekat nějake bandiťuchy nebo jak to řikat a že hledat valečnik jako ug. Prej von patřit k nějaka cech co si řikat Splčechvonstvo Dobruduchů nebo nějaka tak a že prej když ug se přidat k nim a pomahat jim ziskavat mocná věcuchy, žlogťáky a blejštivá kámen z vyprava, tak že prej dostavat taky mocná věcuchy, blejšitvá kámen a žlogťáky. Pak von ukazat prstem na nedaleka chajda a řikat, že jestli chtit teda přidat, ať tam za dub noc zabušit na dveřuchy, že prej mi řict vic a pak von lusknout prstuchama a zmizet. Ug chvili čumět do nikam a ani se nehejbat. Jak se pak furt nic nedit tak se ug trocháč rozlidnout kolem a zas jit k pevnost. Tam si vzit od samica kus opečena masucha a jit přemyšlet nad tim co mi liďák řikat....
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Společenstvo Dobrodruhů - od Gheed - 06.11.2013 v 22:49
RE: Společenstvo Dobrodruhů - od Pietro - 07.11.2013 v 16:01
RE: Společenstvo Dobrodruhů - od Pietro - 07.11.2013 v 16:12
RE: Společenstvo Dobrodruhů - od Gheed - 07.11.2013 v 16:52

Skok na fórum: