18.11.2013 v 17:23
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.11.2013 v 18:24 od Gorthaur the Cruel.)
OOC: je krasny Colwyne, ze mas plany do budoucna, hlavne s clovekem jako je Lisanna ktery je dost neaktivni kvuli tomu ze je jednim z hlavnich GMek na shardu ZvB,tak mi rekni kde na to chcete vzit cas na ty vase tajny plany do budoucna a udelat neco?proc ste to neudelali do ted?ja ti reknu odpoved - protoze to stejne nikdy neudelate a jenom se ted hloupe vymlouvas protoze vis co ti tady Stig pise je pravda.
Vratime se k tvymu bodu Bratrstvo : ty porad pises ze sem spolupracoval s bratrstvem a tak a pritom sem VE HRE za to nebyl nikdy trestan, takze sis precetl nejaky stranky na foru a tim ses dopustil prvni Non RP veci.gratuluju
navic temnej rad vubec nespolupracoval s Bratrstvem byl docela v jiny dobe
Je mezi nami velky rozdil mezi tim s kym chceme spolupracovat.Zatimco ty bys chtel spolupracovat s tou "MW elitou" jako je Mir,Lisanna apod. tak ja se chci zamerit na normalni hrace a pokusit se zvysit aktivitu hracu.
K cemu nam bude jako hracum ze si na svym pisecku budes hrat, jestli teda budes s Lisannou a na ostatni se vykasles?
Vratime se k tvymu bodu Bratrstvo : ty porad pises ze sem spolupracoval s bratrstvem a tak a pritom sem VE HRE za to nebyl nikdy trestan, takze sis precetl nejaky stranky na foru a tim ses dopustil prvni Non RP veci.gratuluju
navic temnej rad vubec nespolupracoval s Bratrstvem byl docela v jiny dobe
Je mezi nami velky rozdil mezi tim s kym chceme spolupracovat.Zatimco ty bys chtel spolupracovat s tou "MW elitou" jako je Mir,Lisanna apod. tak ja se chci zamerit na normalni hrace a pokusit se zvysit aktivitu hracu.
K cemu nam bude jako hracum ze si na svym pisecku budes hrat, jestli teda budes s Lisannou a na ostatni se vykasles?