18.11.2013 v 18:36
Nebuď k smíchu a prober se. Já tu nejsem od toho, abych ti slepě sloužil a držel hubu, zřejmě si to tak představuješ. Sereš tu na hlavu akorát ty mně, stejně jako všem lidem, cos je vyházel podle toho svýho stupidního klíče a na základě toho, že nejsi schopný realizovat výběr poplatků. Tak se laskavě trochu kontroluj a zamysli se nad tím, co děláš pro ostatní a jak to zlepšit. Tohle si schovej pro někoho, kdo ti to bude žrát, já na to opravdu nejsem zvědavý. Frašku si udělal ze samosprávy leda ty a pokud tě volby vyprovokují k tomu, že se probudíš z rok trvajícího zimního spánku, tak je to jen dobře.
Pokud odmítáš realitu a odmítáš překonat vlastní ego, tak v té funkci nemáš vůbec co dělat. Tvoje urážky nehodlám brát na vědomí, přestože s tebou jednám docela jinak. Uvědom si, že ty tu máš sloužit lidem a místo toho se chováš jak malý rozmazlený smrad a jedeš si jen na svůj prospěch. Ještě mi tu piš něco o nechutnosti, když tu píšeš takovýhle sprostý žvásty..
Tohle jsem teda opravdu snad ještě nezažil.
Pokud odmítáš realitu a odmítáš překonat vlastní ego, tak v té funkci nemáš vůbec co dělat. Tvoje urážky nehodlám brát na vědomí, přestože s tebou jednám docela jinak. Uvědom si, že ty tu máš sloužit lidem a místo toho se chováš jak malý rozmazlený smrad a jedeš si jen na svůj prospěch. Ještě mi tu piš něco o nechutnosti, když tu píšeš takovýhle sprostý žvásty..

Tohle jsem teda opravdu snad ještě nezažil.