18.11.2013 v 23:02
Já si nemám co srovnávat, prostě jsem jen provedl určité změny v době, kdy si nebyl starostou (= včera, po vyhlášení) a neměl si do toho co mluvit, tudíž to nemohlo být za tvými zády.. A nikde jsem nepsal, že si nebyl starostou před několika týdny, asi si to opět jen špatně pochopil a je na místě, abysis to notně přehodnotil ve své hlavince. Změny jsem předem konzultoval a vzápětí ohlásil, zatímco ty nikoliv. Potud se už chápeme?
Jistě, ty nic, ty muzikant. Ty jsi opravdu vzor sebereflexe.
Pokud jde o aktivitu samosprávy, žádný konflikt nevyhledávám, jen sděluji svůj názor a na to snad právo mám, nebo ne? Potud se už chápeme?
Se "sraním a penisama" a konfliktama si tu začal ty, protože prostě nejsi schopen pochopit základní chod věcí, na kritiku reaguješ vulgárně a odmítáš se byť jen trošičku zamyslet nad jakoukoliv kritikou svých ne zrovna ideálních aktivit. Pokud toto akceptuješ, můžeme se konečně pohnout dál, pokud ne, tak tu opravdu moc dalších možností nezbývá. Potud se už chápeme?
Jistě, ty nic, ty muzikant. Ty jsi opravdu vzor sebereflexe.
Pokud jde o aktivitu samosprávy, žádný konflikt nevyhledávám, jen sděluji svůj názor a na to snad právo mám, nebo ne? Potud se už chápeme?
Se "sraním a penisama" a konfliktama si tu začal ty, protože prostě nejsi schopen pochopit základní chod věcí, na kritiku reaguješ vulgárně a odmítáš se byť jen trošičku zamyslet nad jakoukoliv kritikou svých ne zrovna ideálních aktivit. Pokud toto akceptuješ, můžeme se konečně pohnout dál, pokud ne, tak tu opravdu moc dalších možností nezbývá. Potud se už chápeme?