19.11.2013 v 00:33
(19.11.2013 v 00:18)Colwyn napsal(a): jsem momentálně na pochybách jestli v tomto stavu chci se se Stigem ještě nějak serózně spolupracovat
Já hlavně myslím, že v tomhle stavu věcí to není ten hlavní a aktuální problém a že moje nebo tvoje chtění je teď a tady úplně vedlejší.. Jinak všichni tu snad vědí, že nemám problém vyjít komukoliv vstříc bez ohledu na vzájemné neshody, natož pokud jde o mojí hlavní oblast zájmu a pokud to bude ku prospěchu věci (což je v tomto procesu jediná podstatná a otazná věc).
Ty furt vytýkáš něco s "nařčení", "penisy" atd., ale uvědom si, že to jsou věci co jsi zde použil jako první ty a v tomhle bodu by to pro nás mělo být naprosto irelevantní.
Konkrétně problémy začínají už tvým prvním postem a ooc "zpochybněním voleb s 9 občany" v situaci, kdy volby požaduje asi většina lidí. To je možné dohledat. Pokud máš problém i s volbama, který vyhlašuju já, pak nechápu tu část o dílu viny.
S ex post zásahy do své práce se budeš muset smířit, stejně jako jsem to udělal já. Ostatně to město si nezakládal na zelené louce. Pokud chceš počet občanů a prodejců redukovat na třetinu cca 14 dní před volbama, o kterých se dávno mluví, kvůli problémům s placením poplatků (jejichž placení je, přiznejme si to, nešťastně technicky řešeno a ani ty, pokud vedeš úřad bez úředních hodin, nejsi ideální výběrčí.. jinak nepochybuješ snad o tom, že ty lidi na to peníze mají, ale prostě jen někde vázne to předávání peněz?), tak s tím opravdu problém mám (a nejsem sám). Řešil bych to i preventivně, pokud bys mi oznámil, že chceš provést takovou regulaci občanů v danou chvíli (= nulová komunikace). Například bych se zeptal, jestli jsou tam nějaká zrušená "čestná občanství" (viz různé výnosy), že od těch lidí chceš peníze nebo jakou vyhláškou jsi jim ta čestná občanství zrušil..
Pokud píšeš členu Armády ohledně výkonu takových věcí, jednáš mi za zády ty, navíc tomu ani neodpovídají tvoje pravomoce.
Navíc - nechápu ani tu část v RP hávu proti "Edwinovi - zločinci" a přitom byl v zákoníku udržovaný jako občan? Komu je to vlastně výtka a je to podle platných vyhlášek?