Rasové rysy a perky: konečné řešení
Tak jako perk míšenec je hlavně hodně divný, v zásadě totiž vede akorát k tomu, že někdo bude maskovaný příslušník jiné rasy.
Co se týče jinak nástřelu, přijde mi krapet podivný, navíc se mi nelíbí, že je to čím dál tím větší posilování stylu, chceš hrát class A, musíš mít rasu B (jinak jsi totálně neschopný), já sice jsem pro rozdílnost ras, ale spíš na bázi konkrétních buildů, než na bázi preference classu. Jinými slovy ideální stav dle mého není elf war je největší možná lama, ale elf war bojuje jinak než člověk, či ork...A stejně tak ork mág není nepoužitelná lama, jen prostě umí jiné věci než elf (tedy dobře, elf může být o něco horší war a ork o něco lepší mág, ale nezacházel bych do extrémů)...
Jinak mi taky přijde, že ty perky jsou velmi nevyvážené, řekněme polovina jsou v zásadě jen RP perky bez reálné aplikace a zbytek zase celkem OP perky.
Dál prostě bych ocenil více vrozených vlastností..hobit prostě malý je, to je jeho vlastnost tam není co rozvíjet...Totéž i třeba velká část odolností...
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Rasové rysy a perky: konečné řešení - od Ilicius - 01.01.2014 v 14:33

Skok na fórum: