Rasové rysy a perky: konečné řešení
Hm, tak když k tomu, Whitey, přistupuješ takhle, tak se není čemu divit, že to vždycky ztroskotá. Jestli chceš, můžu ti to rozpracovat do tabulky. Udělat seznam různých možností ať vidíš, že to není jen rejpání, jak si furt myslíš. Jestli se ti nelíbí, že se hráči snaží ovlivnit dost zásadní změnu, která je zasáhne, tak nevím jak si představuješ funkční vztah RT:hráč.
Jen vyjadřuji svůj názor, že mi to prostě nesedí. V tvém nástřelu jsou značné nedostatky (jako u všeh nástřelů) a my se k nim jen vyjadřujeme. My nevíme, jak budeš dál uvažovat ve tvoření seznamu, a pouze se snažíme ti říct, co bychom rádi viděli nebo co by bylo dobré, kdybys zohlednil. Jestli si něco MW zaslouží, tak propracovaný systém a ne nějaké halabala tady tomu dáme bonus do tohodle a tady mu zase ubereme, aby to bylo fér. Pak tohle schéma aplikujeme nejlépe na většinu ras a máme vystaráno.
Jestli chceš, podám protinávrh, ale bude to chvilku trvat. Už teď mám skluz s RP zápisky a za chvíli mi zase začíná škola, takže budu mít míň času. Jestli ten návrh ale odsoudíš jen kvůli tomu, že tam bude "hromada plků", tak mi to řekni, protože nemám chuť zbytečně ztrácet čas.

Omlouvám se Poutníkovi, že tu "hromadou plků" zaplňujeme topic.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Rasové rysy a perky: konečné řešení - od Halli - 01.01.2014 v 15:58

Skok na fórum: