01.01.2014 v 18:34
(01.01.2014 v 15:58)Halli napsal(a): Hm, tak když k tomu, Whitey, přistupuješ takhle, tak se není čemu divit, že to vždycky ztroskotá.
Zas bych to účelově na nikoho nesváděl, to už je docela slušná zbytečná manipulace. Diskutovalo se moc a moc a výsledek vidíte na aktuálním stavu..
Výsledek je totiž NIC.
Někdo sepíše návrh, pět lidí na to odepíše, každému se nelíbí něco jiného, jednomu se nelíbí to, co říká ten třetí a třetímu se nelíbí to, co říká ten pátý.
(01.01.2014 v 15:58)Halli napsal(a): Jestli ten návrh ale odsoudíš jen kvůli tomu, že tam bude "hromada plků", tak mi to řekni, protože nemám chuť zbytečně ztrácet čas.
Je třeba si uvědomit, že přesně takhle dopadly i všechny dosavadní návrhy a přesně takhle v podstatě dopadl i ten Whiteyho návrh, tak nechápu, proč to předhazujete zrovna jemu.. A pokud někdo nechce podstoupit tohle riziko, tak se o žádnej návrh snad ani nepokoušejte, protože takhle kritizovat vám to tady bude minimálně jeden člověk.
S tímhle rizikem tu totiž dělají všichni, kdo jsou aktivně činní.
A jinak kritika jednotlivostí je momentálně opravdu docela bezcenná. Takových názorů je tu už teď deset a každý může být rozdílný, někdo píše o "svých" elfech, někdo píše o "svém" šermu a ve výsledku je to jen řešení jednotlivostí. To už by snad vážně bylo lepší, aby lidi sepsali svoje vlastní návrhy a systémy a pak se to nějak prošlo a porovnalo a zkombinovalo nebo vylučovací metodou zredukovalo.
Kam nás posunulo, že někomu se nelíbí to a někomu zas ono? Vůbec nikam, drazí přátelé.. Já tu můžu třeba vypsat, co se nelíbí zas mě z těch protinávrhů a bude to taky úplně k ničemu. Jediné co z toho plyne je to, že co se líbí jednomu se nelíbí dalším dvěma.