Rasové rysy a perky: konečné řešení
Citace:To už by snad vážně bylo lepší, aby lidi sepsali svoje vlastní návrhy a systémy a pak se to nějak prošlo a porovnalo a zkombinovalo nebo vylučovací metodou zredukovalo.
Ano a proč by to tak nemohlo být? Já bych byl třeba pro, aby si každej (kdo má o to zájem) sepsal několik svých vlastní návrhů, poslal je někomu, kdo bude pověřenej tím, že to vybere.. pak se to například hodí do jednoho dokumentu.. vyjádří se k tomu RT a nějak se domluvíme. A když nějaké návrhy budou vyloučeny tak to bude z toho důvodů, že byly předloženy lepší, případně to bude odúvodněné jinak. Ale jako co jsem tak koukal, tak někteří jenom píšou, jak je to strašně nevhodný a že se jim to nelíbí. Hezké - zamyslete se nad sebou. Halli mluví o "svých" elfech.. to bude tím, že právě za ně hraje. Jako já nevím, není prostě jednoduší, když hráč co hraje za nějakou rasu sepíše pár svých návrhů? Než kdyby to měl dělat například Halli u orků Biggrin. Lidé se chtějí podílet na MW, WDy měl nějaké nápady a někteří jen blbě žgryndaj. Proč prostě.. nemůžeme vybrat návrhy od lidí a pak to probrat? Řeší se tady rasové perky.. nechci vidět, až se bude řešit něco vážnějšího Biggrin. Je to jak když něco plánujete.. né všem se vždy zavděčíte, tak se musí najít "střední" cesta. Ale tady se prostě nedá domluvit. Zkoušelo se to několikrát, většinou to k ničemu nevedlo. Celá tahle diskuze je naprosto zbytečná, pokud se k této záležitosti nezmění přístup. A upřímně, přestaňte se starat jen sami o sebe, ale o Manawydan jako celek. Ať už prosazujete výhradně své názory a kryjete si záda, či že všechno kritizujete jak je na prd. A upřímně, klidně mě ukamenujte za to co jsem napsal, v tomto příspěvku bude možná pár chyb a nejasností. To bude tím, že příspěvek needituju, aby byl supr dupr a hezky vypadal. Myslím, že myšlenka je tady popsaná dobře. A mrzí mě, že z Poutníkovy iniciativy vznikl zase další flame.

Mé řešení: Kdo má návrhy, tak ať je zašle RT, které všechny návrhy projde, vyjádří se k tomu a poté se vyvodí závěr. Nikdy nebudou všichni spokojení, pojďme se aspoň snažit, aby byla spokojená většina.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Rasové rysy a perky: konečné řešení - od Triad - 01.01.2014 v 19:27

Skok na fórum: