02.01.2014 v 11:41
(01.01.2014 v 21:11)Halli napsal(a): Ty a Whitey opravdu dokážete všechno převrátit proti sobě, tak abyste byli obětmi. Pořád si kryjete záda a hrajete si na svém písečku, kam nikoho jiného nepustíte. Původní dobrý záměr jste během chvilky přetvořili na útok proti vaší osobnosti. Není divu, že se tu nikdy nic nedokončí. Chtělo by to otevřít oči a necítit se ublíženě, když je proti něčemu namířena kritika. Já vám vážně chtěl pomoct z vlastní iniciativy, ale teď nemám nejmenší nutkání pro vás cokoliv dělat. Je škoda, že to tak kazíte ostatním dobrým členům RT.
Aha, takže když se vám něco nelíbí na WDho návrhu, tak ho zkritizujete a je vše ok.
Když někdo zkritizuje tvůj návrh, tak je to hned hra na svém písečku, posílání lidí do prdele, kažení práce "dobrých členů RT" (to budou hádám ti, co ti neodporují a drží hubu).. To se mi nějak nezdá. Teda pokud pominu, že k věcem jako souboják a rasový perky se vyjadřuju zcela okrajově a "můj píseček" je něco zcela jiného. Jestli chceš diskutovat a navrhovat, tak se připrav na kritiku, stejně jako to požaduješ od Whiteyho.
Ublížený si tu teď ty. Já ze sebe žádnou oběť nedělám, jen sem si udělal srandu z toho, že mě máš asi za blbce, co nepochopí pár jednoduchých vět, čistě proto, že jsem si dovolil odporovat. Ovšem - kdyby šlo o "můj píseček", mohl sem jít prostě a jednoduše třeba taky trucovat nebo se urazit jako to teď děláš ty a se vším seknout kvůli rozdílnosti názorů s jedním jedincem.
A "pro vás cokoliv dělat" je už tedy pro mě osobně totální výsměch. Můžeš něco dělat leda pro Manawydan, pokud se oprostíš od svého ega a jsi schopný tu trochu kritiky zkousnout, ale pro mě osobně těžko můžeš něco dělat..
Tady si přečti, cos psal předtím a že se teď chováš přesně v rozporu s tím:
(01.01.2014 v 15:58)Halli napsal(a): Hm, tak když k tomu, Whitey, přistupuješ takhle, tak se není čemu divit, že to vždycky ztroskotá.
(...)
Jen vyjadřuji svůj názor, že mi to prostě nesedí. V tvém nástřelu jsou značné nedostatky (jako u všeh nástřelů) a my se k nim jen vyjadřujeme.
(...)
Jestli ten návrh ale odsoudíš jen kvůli tomu, že tam bude "hromada plků", tak mi to řekni, protože nemám chuť zbytečně ztrácet čas.
A nedělej ze mě blbce, co tomu nerozumí, jen proto, že sem si dovolil mít jiný názor. Na takovéhle a další manipulace v tvém podání sem fakt alergický..