Rasové rysy a perky: konečné řešení
2Galran: Palce vidím 4.. Smile Jinak já to říkám od začátku, že buď se musí dávat na výběr ze současných, nebo vymyslet adekvátně cenné perky k těm současným.
2Talon: Ať klidně "antagonizuje". Přijde mi ale spíš, že zdejší komunita je prostě jen přehnaně háklivá, natož když svůj názor nedejbože vyjádří člen RT. Přitom je to většinou jen názor normálního člověka, na úrovni kohokoliv jiného, a tady pak kvůli tomu vzniká jakási hysterie a absurdní argumentační fauly, že RT hráčům kazí hru, že tady kvůli tomu jednomu názoru nebude nikdo hrát, lidi tu kvůli tomu končí.. Přijde mi dost smutné, že někdo zahodí hodiny a hodiny investovaného času a končí nebo hysterčí jen kvůli tomu, že někdo vyjádří svůj názor. Od toho tady to diskuzní fórum je, aby každý řekl, co si o čem myslí.. a je úplně jedno, kdo má jaký level či práva.
Já z toho získávám pocit, že příště až budu chtít vyjádřit svůj názor k něčemu, tak snad radši přelognu na hráčský účet. Aspoň pak nikdo snad nebude říkat, že tady RT zlotřile ubližuje chudákům hráčům a nikdo nám nebude nic předhazovat či dávat za vinu. Jinak je to ale maškaráda jak noha, ale jestli to napříště pomůže, tak jsem ochotný to podstoupit..
To byla spíš jen krátká věc k zamyšlení.. docela mě štve, že se tu nedá nic normálně prodiskutovat nebo nadhodit bez toho, aby si tu hromada lidí obrazně podřezávala žíly nebo někoho obvinila z nekalých úmyslů či jinak zfaulovala. Takhle se nic prodiskutovat nedá a především za těchhle podmínek diskuzní fórum zcela pozbývá smysl.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Rasové rysy a perky: konečné řešení - od Stig - 05.01.2014 v 00:55

Skok na fórum: